Witam , pozwoliłem sobie przyjrzeć się temu " gotowcowi " ... to lecimy ,,,
1 - Pł. Główna - To najtańszy model w ofercie MSI , ma bardzo słabą kartę dźwiękową oraz nie zbyt rozbudowaną sekcję zasilania - jak by nie patrzyć Komputronik czyść magazyny
.
2 - Chłodzenie procesora - ten model to Fera 3 , w sumie fajne chłodzenie do procesorów klasy i5 7500 / 7400 ... ale nie do i7 7700K . To chyba jakiś żart od strony firmy lub firma " wierzy " iż kupujący nie będzie " kręcił " tą i7 z " K " .
3 - RAM - to się już nazywa robić jaja z klienta dając pod i7 ram na szynie 2400 ... bez komentarza ...
4 - Karta Graficzna - ten model to 1080 Ti Armor OC ... jak lubisz suszarki w komputerze to trafny wybór " polecam " , te marne chłodzenie pokazało już na modelach 1070 / 1080 jak wygląda jego " kultura pracy " pod obciążeniem i w spoczynku ... masakra i MSI o tym wie co gorsze
.
Podsumowując , ten " gotowiec " to jakiś " śmieszny żart " i to wcale nie taki tani ... jedyne czym się może bronić to tym iż ... nie ma czym się bronić . Mam nadzieję iż pomogłem , a jak nie cóż próbowałem .
Pozdrawiam .