[PC] Destiny 2

Witam, szukam ludzi do wspólnej gry w Destiny 2 na PC. Nie oczekuję profesjonalnego podejścia z uwagi na to, iż jestem dość świeżym graczem. Mogę ogarnąć kanał na TS. Więcej info na priv lub pod battletagiem: Orszull#2193

Witam, szukam ludzi do wspólnej gry w Destiny 2 na PC. Nie oczekuję profesjonalnego podejścia z uwagi na to, iż jestem dość świeżym graczem. Mogę ogarnąć kanał na TS. Więcej info na priv lub pod battletagiem: Orszull#2193

A ja nie bede zakladal tematu i zapytam w sumie bo juz 2tyg od premiery +/-

Warta ta gra cos czy po przejsciu fabuly kotlet? Mowa o grze na dluzej/dlugoterminowej?

Tzn powiem Ci tak, ja jeszcze nie zrobiłem do końca fabuły, dopiero mam 11 lv, więc fabuła jest in progress, ale już teraz mogę powiedzieć, że gra jest warta kupna i nie chodzi mi tutaj o grywalność, co uważam jest wielkim plusem w tej grze, ale i inne aspekty takie jak soundtrack, który jest świetny. Grając w Destiny miałem wrażenie, że Soundtrack "gra razem ze mną", wiem, że to dziwnie brzmi, ale wszystko tam jest tak dobrze spasowane, że aż chce się grać dalej ;) I ten Dubbing, majstersztyk :D

Ja również pisałem podobny post i też szukam osoby, Więc wyślę ci wiadomość

A ja nie bede zakladal tematu i zapytam w sumie bo juz 2tyg od premiery +/-

Warta ta gra cos czy po przejsciu fabuly kotlet? Mowa o grze na dluzej/dlugoterminowej?

Średnio, wpierw powtarzasz jakieś public eveny do 265 mocy, a potem zostają ci questy (ilość to z 5) które resetują się co tydzien we wtorek i tylko dzieki nimi możesz stać się silniejszym ... a tak to czekasz na wtorek... Ewentualnie nowa postać, przerzucasz eq i na nowej postaci robisz te questy tygodniowe Jedynie co to zostają Raidy, nie wiem jak z nimi będzie sprawa wyglądać, aktualnie jest 1 raid, który jest naprawdę Ciężko zrobić, i trzeba mieć team 6 osobowy, randomy to nie mogą być. ten raid jest do wtorku, dzisiaj robiliśmy 4h i jedynie opracowaliśmy techniki, jutro próbojemy dokończyć. a tak to muszę czekać do wtorku :) a po wtorku, 2h i znowu czekać na kolejny wtorek :) ewentualnie PVP które yhm, No bronie trzeba mieć specjalne.żeby dobrze ci szło

Średnio, wpierw powtarzasz jakieś public eveny do 265 mocy, a potem zostają ci questy (ilość to z 5) które resetują się co tydzien we wtorek i tylko dzieki nimi możesz stać się silniejszym ... a tak to czekasz na wtorek... Ewentualnie nowa postać, przerzucasz eq i na nowej postaci robisz te questy tygodniowe Jedynie co to zostają Raidy, nie wiem jak z nimi będzie sprawa wyglądać, aktualnie jest 1 raid, który jest naprawdę Ciężko zrobić, i trzeba mieć team 6 osobowy, randomy to nie mogą być. ten raid jest do wtorku, dzisiaj robiliśmy 4h i jedynie opracowaliśmy techniki, jutro próbojemy dokończyć. a tak to muszę czekać do wtorku  a po wtorku, 2h i znowu czekać na kolejny wtorek  ewentualnie PVP które yhm, No bronie trzeba mieć specjalne.żeby dobrze ci szło

Dzieki, tak jak myslalem poczekam az wyjda 2 dlc i moze cos wejdzie wiecej z "end gameu".

Wystarczy wejść na forum destiny i sprawdzić co tam się dzieje. Dzięki temu oszczędziłem 240 zł.

Wystarczy wejść na forum destiny i sprawdzić co tam się dzieje. Dzięki temu oszczędziłem 240 zł.

Ponoć Destiny 1 Miało taki sam początek a zostało uratowane przez Dodatki ;) Warto wierzyć, bo powiem że naprawdę świetnie się gra, ino za mały kontent ma do zaoferowania :)

Ponoć Destiny 1 Miało taki sam początek a zostało uratowane przez Dodatki  Warto wierzyć, bo powiem że naprawdę świetnie się gra, ino za mały kontent ma do zaoferowania 

Problem w tym, ze Destiny II to konsolowka - a tam gracze nie maja az takiego wyboru w co graja, czy same DLC ktore de fakto wprowadzane sa osobno, utrzymaja graczy?

Watpie, mysle ze pierwszy DLC zacznie sie nudzic po 1 tyg, drugi tak samo. Jedyna opcja bylo by zreworkowac system PvP.... ale coz.

My też jakby nie patrzeć, nie mamy wielkiego wyboru - ile masz żywych i dobrych MMOFPS'ów na PC?

Co do grania - gram od trzech, czterech tygodni, dwie postacie 305, trzecia w drodze - aktualnie jest mało rzeczy w endgamie, ot raid, nightfalle, pvp, striki, od biedy eventy na planetach - z drugiej strony są jeszcze Prestiżowe trudności raidu i nightfalla i mocno tryhardowe (:P) Próby Dziewiątki, ale za nie się jeszcze nie zabrałem. Przez to Bungie na forum zebrało srogie baty, z których wyciąga konsekwencje - od grudnia oprócz DLC, zostanie wprowadzana masa zmian, która mocno zmieni kilka mechanik. Samo wprowadzenie nowego raidu i Heroic Strików sprawi, że będzie co robić na swoich postaciach. PvP również dostanie szereg usprawnień, m.in. wyszukiwarkę gier i prywatne mecze. Przebąkiwane jest też, że może wróci 6vs6 z jedynki, które masa ludzi uwielbiała.

Ja tam wierzę w Destiny 2, bo mimo głupich decyzji w niektórych aspektach, rozwój gry zmierza w dobrą stronę - jeśli będzie stały, to gra może nie będzie najpopularniejszym MMO w galaktyce, ale nadal dobrym produktem do pogrania ze znajomymi przez kolejne tysiące godzin. Takie było D1, oby D2 też się takie stało.

(A jakby do D2 wprowadzili zremasterowany content z jedynki, to bym chyba się pochlastał z radości :D)