PC sie nie włańcza

Od kilku dni mam taki problem że gdy włączam pc (win7) system nie raguje i jest czarny ekran, a jak zresetuje jest już wszystko ok. Problem zaczął się z 4 dni temu ale 3 dni temu podczas uruchamiania włączyło mi się automatycznie narzędzie do naprawy systemu wykazało błąd z uruchamianiem sys. i pisało że zlikwidowało problem a ja nadal mam z tym problem.

"włańcza"

735719c07c6ab0mega_facepalm_gif.gif

Przepraszam, musiałem.

Koyiro podrąbałeś mi gifa którym miałem hejcić każdy błąd >.<

Może boot systemu masz pochrzaniony i nie bootuje jak powinno.

Już chyba rozwiązałem problem... w napędzie była płytka z sterownikiem od drukarki i to pewnie przez to. Jak wyłączyłem i włączyłem pc to się normlanie uruchomił. @Koyiro a bleda zrobiłem bo się bałem o mojego pc. @Ajron robiłem szybki skan kilka dni temu i dziś.

Jeszcze mi wytłumacz co ma płyta ze sterownikami do bootowania, to nobla dostaniesz.

Ehh no np. czasami tak mam że jak wyjmę plytę to niektóre gry np. mt2 podczas loadingu wymagają włożenia do napędu płyty. Wiem dziwne to jest no i jak się sys ładuje gdy wsześniej płytą zostawiłem to się dłużej uruchamia..

Jeszcze mi wytłumacz co ma płyta ze sterownikami do bootowania, to nobla dostaniesz.

CD-ROM boot ustawiony w biosie.

Nobel przyjdzie kurierem, czy mam osobiście podejść?

Może uruchom kompa w trybie awaryjnym.

^ up widzisz że on już ogarnął co się stało?

Od kilku dni mam taki problem że gdy włączam pc (win7) system nie raguje i jest czarny ekran, a jak zresetuje jest już wszystko ok. Problem zaczął się z 4 dni temu ale 3 dni temu podczas uruchamiania włączyło mi się automatycznie narzędzie do naprawy systemu wykazało błąd z uruchamianiem sys. i pisało że zlikwidowało problem a ja nadal mam z tym problem.