Pechowy Dzien Lola

czy wy tez macie czasem pechowe dni w lolu ?

dzis zagralem 10 gier . pierwsze 5 gier minimum 2 osoby w team feed ze brak slow

kolejne gry albo dawali leave albo feed i oczywiscie poddanie sie w 20min 4/1 ja oczywiscie na nie

Odechciewa sie Grac

Tak mamy takie dni. Poradze ci cos. Wes znajdz se jakis team i uwierz mi ze bedzie ci sie duzo lepiej gralo. Samemu to gra jest dobra tylko na poczatek jak jeszcze bardzo pragniesz zarabiac IP, potem to cie to juz bedzie walic i bedziesz grac se do fun'u. Ja mam dobry team czesto mamy nawet nadmiar to se gramy miedzy soba 5v5 customa. Jak se uzbierasz 5 ludzi to nie bedzie ci przeszkadzac ze randomy feeduja. A jesli chodzi o randomy to jak nam kogos brakuje i gramy z randomem to 4/5 meczy randomy feeduja. Teraz to juz nawet nie gram samemu jak nikogo nie ma tylko czekam az ktos bedzie i gram w co innego za ten czas albo se przegladam neta.

dobra wszystko ładnie pieknie tylko naprawde razi mnie to slowo "se"

a co do teamu 5on5 mam taki team i napieram ciagle ale zdarza sie czasem ze ludzie w szkole albo w pracy i trzeba samemu czasem pograc

Ja właśnie też zawsze gram full team bo randomy to masakra szczególnie jak chcesz bić ELO na solo bo max z kolegą jednym zagrać możesz i często jakiś leaver/random i idź się tu wybij z ELO 1200+ hahaha :D

Ja gram tylko w Random jak chce IP pozarabiac ;]

A co powiesz na team z 4 feedami i ja z k/d 20/7

Dziś zdarzyła mi się masakryczna rundka Nocturnem.Ogólnie rzadko mam więcej deadów niż killów ale dziś coś mi nie poszło i wyszło 10/15/4 wygraliśmy ale nie jestem z siebie zadowolony.Chyba tylko pomagałem wykryć Eve

Ja właśnie też zawsze gram full team bo randomy to masakra szczególnie jak chcesz bić ELO na solo bo max z kolegą jednym zagrać możesz i często jakiś leaver/random i idź się tu wybij z ELO 1200+ hahaha

Jak jesteś dobry to sam carujesz i wygrywasz gry spokojnie do 1,7k elo.

Pechowy miesiąc odkąd zaczoł sie miesiąc tylko przegrywam z dobrymi statami miałem 80 wygranych i 20 przegranych teraz mam 100 wygranych i 80 przegranych no smiech na sali staty po 30/3 ale i tak przegrana .. =\

Pfff pechowy dzień eh.. wczoraj niedojrz ze slaby team to padl net przy statach 12 / 0 / 2 oczywiście grałem le blanciem MID... i to jeszcze ranked ;|

Mi się zdarzyło wczoraj dostać bana za brak komunikacji.Kolesia byli z Francji i pisali po francusku.Padały do mnie jakieś pytania a że ja francuskiego ni w ząb to dostałem bana ;/ dopiero jutro polatam Kassadinem znowu

Możliwe jest dostać bana za brak komunikacji -.- tak w ogóle językiem podstawowym jest angielski dlatego oni powinni przystosować się do ciebie.. Ja bym walczył z riotem za tego bana

Ja nie walczę.Na konto wchodzę tylko od czasu do czasu pośmigać Kassadinem.Ogólnie nade mną i nad moim bratem jest jakieś fatum jak gramy razem to nam nie idzie a jak osobno to wymiatamy.Dzisiaj graliśmy i ja Urgotem(miesiąc przerwy) staty 2 10 11.Po prostu masakra

czy wy tez macie czasem pechowe dni w lolu ?

dzis zagralem 10 gier . pierwsze 5 gier minimum 2 osoby w team feed ze brak slow

kolejne gry albo dawali leave albo feed i oczywiscie poddanie sie w 20min 4/1 ja oczywiscie na nie

Odechciewa sie Grac