Hej!
Pelikany jedyna aktywna polska gildia w WS pędzi do przodu z progressem Ostatnio udało nam się zabić Swabbiego Skilli na raidzie Red Moon Terror (Najnowszy raid w Wildstar). Poniżej znajdziecie filmik z first killa. Miłego oglądania
Hej!
Pelikany jedyna aktywna polska gildia w WS pędzi do przodu z progressem Ostatnio udało nam się zabić Swabbiego Skilli na raidzie Red Moon Terror (Najnowszy raid w Wildstar). Poniżej znajdziecie filmik z first killa. Miłego oglądania
Czt gildia Pelikany nie była czasem dominion? Nie jestem pewien, ale widziałem rasy z frakcji Exile. Czy coś zmienili?
Po za tym Gratulację
Teraz nie wazne jaka frackja mozna bycs w tej smaej gildi ( przynajmniej tak czytalem jezlei sie myle sorka ale chyab nie )
Gildia spoko tylko mało pomagają więcej koleś co nie jest w gildii
Czt gildia Pelikany nie była czasem dominion? Nie jestem pewien, ale widziałem rasy z frakcji Exile. Czy coś zmienili? Po za tym Gratulację
Gildia założona była po stronie Dominion, ale teraz w grze zniesiono barierę między stronami i exile może grać z dominion.
przygarniecie nowego czlonka :D?
Nie lepiej pytać się w grze? Napisz na Nexusie, jak ktoś będzie online to ci odpowie i tyle...
Hej!