Pełnometrażowe anime

Polecicie jakieś pełnometrażowe anime ?

Oglądałem tylko "Opowieści z Ziemiomorza"i "Ruchomy zamek Hauru"( gdzie to jakieś 7 lat temu z polskim dubbingiem więc muszę jeszcze raz normalnie ).

jest sporo fajnych pelnometrazowek...wogole polecam sobie obejrzec pelnometrazowki wlasnie tego rezysera ktory stworzyl oba tytuly ktore podales czyli Pana Miyazaki Hayao...bo tam masz takie tytuly jak Sen to Chihiro no Kamikakushi" "Mononoke Hime" "Tenkuu no Shiro Laputa" "Kaze no Tani no Nausicaa"

Ja polecę Spirited Away: Sen to Czichiro. Jakoś tak :)

hmm po przemysleniach moge ci jeszcze polecic:

• Akire
  • Hotarubi no Mori e
  • Gekijouban Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners
  • Hotaru no Haka
  • Stranger: Mukou Hadan
  • Summer Wars
  • Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho
  • Trigun: Badlands Rumble
  • Paprika
  • Kiki`s Delivery Service
  • Mardock Scramble
  • Break Blade
  • Ginga Tetsudou 999 (1979)
  • Vampire Hunter D - Bloodlust
  • Vampire Hunter D
  • Hoshi o Ou Kodomo
  • Gake no Ue no Ponyo
  • Waga Seishun no Arcadia
  • Higashi no Eden: Gekijouban I The King of Eden
  • Perfect Blue
  • Jin-Roh: The Wolf Brigade
  • Spriggan
  • Steamboy
  • Onigamiden
  • Brave Story
  • Higashi no Eden: Gekijouban II Paradise Lost
  • Towa no Quon
  • Ninja Scroll
  • Shin Angyou Onshi

jak sobie cos jeszcze przypomne to zapodam

A "5 centimeters per second" oglądaliście może ? Bo widziałem właśnie newsa na shindenie powiązanego z tym anime i opis i screeny wyglądają zachęcająco .

ja oglądałem ale mi się średnio podobał ale to jest tylko i wyłącznie moje odczucie bo pełno moim znajomym tytuł ten przypadł do gustu wiec jest to jeden z tych tytułów które oglądasz i sam musisz zadecydować czy jest ok czy nie :]

Sword of the strenger najlepsze anime jakie kiedykolwiek oglądałem(pełnometrażowe) szczególnie ścieżka dźwiękowa:

EPIC

ORAZ stara ale zarazem legendarne anime:Księżniczka Mononoke

ja polecam "Jin-Roh: The Wolf Brigade" a najbardziej "EVE NO JIKAN GEKIJOUBAN"

Aż dziwne ,że jeszcze nikt nie polecił Evangelion...Jest w 3 filmach.(3, najnowszy wyszedł niedawno) POLECAM , to anime wymiata;)

10 filmów Helsinga. Helsing Ultimate. Naprawdę wypaśne.

2 filmy Berserka.

-Berserk: Golden Age Arc 1: Egg of the High King

-Berserk: Golden Age Arc 2: Egg of the High King

-Appleseed - może nie takie do końca anime bo komputerowo robione ale polecam.

-Mass Effect: Paragon Lost

Final Fantasy: Advent Children

pełnometrażowe z Dragon Ball ( jest ich chyba z 12, ale nie pamiętam dokładnie )

Super są pełnometrażówki z One Piece ! Jak dla mnie najlepsze

@ThooT prosta rzecz dlaczego nikt nie podał Evangeliona bo anime wymiata a nie pełnometrażowe bo jak ja oglądałem i widzę jak shinji fap fap fap przy nieprzytomnej Asuce w szpitalu myślałem ze wezmę i wywalę kompa przez okno, druga sprawa nadal nie wiem co spowodowało ze on wybrał babkę na końcu już bym bardziej zrozumiał jakby wybrał MIsato...tak wiec filmy z Evangeliona są słabe przez takie głupie przewroty akcji.

Ale ja nie pytałem o pełnometrażowe filmy powiązanych z innymi anime szczególnie z tasiemcami , bo padł One Piece i Dragon ball ale przy pierwszym na razie zastopowałem a to drugie nigdy nie oglądałem jakoś mnie nie jara .

No ja ci podałem około 30 tytułów wiec masz co na razie oglądać :] no chyba ze mało to przeszukam listę i ci podam kolejne

Nie , dziękuję bardzo Crim , zajmie to mi i tak kupę czasu to co mi podałeś :)

Polecicie jakieś pełnometrażowe anime ?

Oglądałem tylko "Opowieści z Ziemiomorza"i "Ruchomy zamek Hauru"( gdzie to jakieś 7 lat temu z polskim dubbingiem więc muszę jeszcze raz normalnie ).