Pendulum

Witam,

otóż wiem, że takie osoby się znajdą, toteż chciałbym się dowiedzieć(tak z ciekawości): kto z forumowiczów słucha zespołu Pendulum lub też innych zespołów tworzących muzykę breakbeat/d'n'b/rock elektroniczny? Oprócz tego, chciałbym się dowiedzieć, jakie są wasze ulubione kawałki. A może ktoś był na ich koncercie? Jakie wrażenia? Zapraszam do dyskusji o tym zespole.

Zespół jest świetny, najlepsze kawałki to chyba "Witchcraft", "Watercolour", "9000 miles", "Granite". Znasz może inne podobne zespoły do tego?

Nie spotkałem się z żadnym brzmieniem d'n'b podobnym do Pendulum. Niby, że jest pełno takich zespołów (tak słyszałem), ale Pendulum jednak są najlepsi. Co do innych zespołów to zacząłem słuchać The Prodigy po usłyszeniu remixu Voodoo People, i deadmau5a, po usłyszeniu Ghosts'N'Stuff, gdzie śpiewa Rob Swire, ale jednak The Prodigy i deadmau5 to zupełnie inny styl niż Pendulum :) Co do moich ulubionych kawałków to z tych najnowszych to "The Fountain", "Witchcraft", "Watercolour", "Immunize" i "The Vulture", a ze starszych kawałków to "Plasticworld", "Hold Your Colour", "Axle Grinder" i "Propane Nightmares".

Witam,

otóż wiem, że takie osoby się znajdą, toteż chciałbym się dowiedzieć(tak z ciekawości): kto z forumowiczów słucha zespołu Pendulum lub też innych zespołów tworzących muzykę breakbeat/d'n'b/rock elektroniczny? Oprócz tego, chciałbym się dowiedzieć, jakie są wasze ulubione kawałki. A może ktoś był na ich koncercie? Jakie wrażenia? Zapraszam do dyskusji o tym zespole.