Perełki z portalu

Cześć

Nie wiem czy dobry dział i czy taki temat już istnieje.

Regularnie czytam mmorpg.org.pl już od dwóch lat i lubie sobie poczytać komentarze, niestety rzadko udaję mi się przeczytać coś sensownego bo takie konstruktywne komentarze są od razu minusowane. Prędzej idzie przeczytać wypociny trollo-gimbusów

Tyle słowem wstępu. Możecie tu wklejać różne śmieszne komentarze z portalu, które nie zasługują na zniknięcie pośród spamu ;)

40052609003301186839.jpg

64265125415852663354.jpg

Pozdrowienia dla Guru i Ozonka, którzy poprawiają mi humor każdego dnia, czy to newsami czy komentarzami :))

Wiedzcie że istnieją ludzie którzy doceniają Waszą pracę

kropka w morzu, codziennie trafiają się istne perełki, koniecznie warte zapamiętania, ale musiałbym się przekopywać przez tysiące komentarzy

PS dziękujemy

Dlatego proponuje by ten temat stał się ich zbiorowiskiem

Zachęcam każdego do wrzucania śmiesznych ripost, docinek i innych przeróżnych komentarzy ::))

coś jak mistrzowie.org. Każdy chce na mistrzów :)))

To jest fajne, klnący newsman.

lolqvr.png

A tak serio, mam nadzieję że rzeczywiście będą tu wrzucane śmieszne rzeczy.

A na mnie ktoś coś fajnego znajdzie?:D

Był kiedyś taki topic, ale gdzieś się chyba w śmietniku zawieruszył :(

Taki sam temat, założony przeze mnie, jak widać szybko umarł. A co to śmiesznych/załosnych postów, wystarczy sobie poczytac twórczość konesera.

To jest fajne, klnący newsman.A tak serio, mam nadzieję że rzeczywiście będą tu wrzucane śmieszne rzeczy.

bo to nie było śmieszne

wyzywanie kogoś od idiotów to jedno, ale zarzucanie mu plagiatu - bez dowodu - to już bezczelność, jestem na to uczulony

mnkh napisał(a):arrow.jpg

Jak w Age of Wulin pokonac bossa w 3 akcie? Zawsze uciekam od jego UE, lecz potem dostaje stuna na 10 sekund i padam, plx pomozcie kto zrobil !

Epic.

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Ja tam uznaje Twoje zdanie guru, w końcu przetłumaczone newsy z innych stron to nie jest plagiat bo nie są skopiowane. I nie zaczynaj offtopu D:

O właśnie miałem wspominać mnkh.

Raz pisze, że GW2 ssie, a raz wynosi grę pod niebiosa.

Oczywiście to jest żałosne, ale zdarzy mu się parę takich komentarzy :D

Heheh mam nadzieje że temat nie upadnie dodaje do obserwowanych :)

nawet ja jestem dzięki :D

http://mmorpg.org.pl...z-forumglownej/Taki sam temat, założony przeze mnie, jak widać szybko umarł. A co to śmiesznych/załosnych postów, wystarczy sobie poczytac twórczość konesera.

Mam przeglądnąć setki newsów by szukać komentów konesera ? słaby pomysł

Wrzucajcie coś żeby nudno nie było i bez hejtów mi tu no ....

ref

bo temat wygląda ciekawie

Cześć

Nie wiem czy dobry dział i czy taki temat już istnieje.

Regularnie czytam mmorpg.org.pl już od dwóch lat i lubie sobie poczytać komentarze, niestety rzadko udaję mi się przeczytać coś sensownego bo takie konstruktywne komentarze są od razu minusowane. Prędzej idzie przeczytać wypociny trollo-gimbusów

Tyle słowem wstępu. Możecie tu wklejać różne śmieszne komentarze z portalu, które nie zasługują na zniknięcie pośród spamu ;)

40052609003301186839.jpg

64265125415852663354.jpg

Pozdrowienia dla Guru i Ozonka, którzy poprawiają mi humor każdego dnia, czy to newsami czy komentarzami :))

Wiedzcie że istnieją ludzie którzy doceniają Waszą pracę