Perfeckt word instalacja

Siemka mam problem z gra Perfeckt Word juz tlumacze wiedz tak

sciagnelem juz Perfeckt word International zainstalowalem odpalam i mi wyskakuje takie ustawienia i je ustawiam daje ok i gra sie laduje gdy pasek bedzie mial 1/3 zrobione to wyskakuje cos co trzeba kliknac pprzed 4sekundami

nad pasiem pisze GAME FERSION pod tym napisem niebieski pasek pod niebieskim paskiem zolty a pod zoltym pisze

Uptading Files

tasks.data

prosze mi wytlumaczyc w pkt co mam zrobic nowie instalacje i zrobie tak jak mi karzecie

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

Congratulejszyn - Jeżeli język angielski jest u Ciebie na tak niskim poziomie że nie możesz poradzić sobie z aktualizacją to ja dziękuję - Ta gra nie jest dla Ciebie...

Ale jak ci tak bardzo zależy to - Okienko ma się pojawiać a ty cały czas dajesz -

Update serwer - wybierasz Patch.

Po czym dajesz OK i czekasz aż gra Ci się zaktualizuje (U mnie przy transferze 125 KB/s aktualizowało się 30 min)

Gdy gra zaktualizuje się, dajesz po prostu Play (ewentualnie Start Game). Ot cała filozofia.

ej no sory nie znam dobrze anglika bo znam wysmienicie niemiecki bo w budzie (szkole) ucze sie niemieckiego mowilem mamie zeby mnie zapisala na angielski ale nie zrobi tego <_< dzieki za info :P

Nie ma sprawy - Polecam się na przyszłość (:D)

A teraz proszę o zamknięcie tematu zanim zrobi się tu niepotrzebny nikomu SPAM.

ej jeszcze 1 pliss otoz mam problem z rejestracja

zrobilem konto ale nie przychodzi mi email tak jak niektorym ludzia niewiem co robic

załóż konto na gmail-u na bank będzie dochodzić ( konto w sensie poczta)

Jak zna dobrze niemiecki to zamiast sciagac internacional mogles jednak zassac DE :P... ile w ogole jest :)

I tak zakladaj konto na Gmail. Jest to chyba najszybsza poczta z porzadnym serverem. A gdzie? :D www.google.pl i klikasz zakladke Gmail. albo www.gmail.com. Cos jeszcze czy moge zamykac?

wlasnie mam na gmailu konto juz mi przyszedl musialem z mozzili zrobic konto do perfeckt word :P wlasnie gram w ta gre wysmienita temat do zamkniecia dziekuje :P

Siemka mam problem z gra Perfeckt Word juz tlumacze wiedz tak

sciagnelem juz Perfeckt word International zainstalowalem odpalam i mi wyskakuje takie ustawienia i je ustawiam daje ok i gra sie laduje gdy pasek bedzie mial 1/3 zrobione to wyskakuje cos co trzeba kliknac pprzed 4sekundami

nad pasiem pisze GAME FERSION pod tym napisem niebieski pasek pod niebieskim paskiem zolty a pod zoltym pisze

Uptading Files

tasks.data

prosze mi wytlumaczyc w pkt co mam zrobic nowie instalacje i zrobie tak jak mi karzecie

PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ