Perfect - impossible is nothing

Nie wiem, czy widzieliście, czy nie, ja nigdy, do wczoraj.

Pykam sobie, i ot tak wpadł mi perfect. Trudne do wykonania, bo przez 4 miesiące gry zdarzyło mi się to raz, właśnie teraz. Link do video na YT:

[media=]

Mam nadzieję, że się spodoba.

Od razu zaznaczam, iż z tego, co odkryłem ranga (bad/normal/good/excellent/perfect) NIE ZALEŻY OD 4 RATINGÓW(style, technic, skill, kill).

To ja tu luruje po miliard mobów, combo robie po 100+ i i tak wchodzi GOOD, a tobie Perfect wszedl ;(

Gratulacje się należą, ja niestety muszę się zadowolić gorszymi efektami.

Zdejmij broń, będziesz zadawał low obrażenia i może uda ci się zrobić i 500 combo. :)

Gratulacje mi się tylko raz udało xd Tak wgle jakim programem robiłeś filmik ?

e tam, po co komu tu ranga na PvE, liczy sie PvP ;p

w ogole to dziwnie działa, raz miałem S.A,S,A i dostalem good,

a raz S,D,S,B i mialem excellent -.-

w ogole tam dziwnie to działa, nie wyglada na to by były jakiekolwiek zasady tam, do tego jeszcze bardziej zryte ze kazda klasa zapewne odnosi sie do tych samych skryptow ktore nadaja rangi

Tak, masz rację, każda postać ma te same skrypty, więc dla jednych klas jest to bardzo łatwe, dla innych prawie niemożliwe :)

To jaką klasą najłatwiej perfecta zrobić?

Mógłby ktoś wytłumaczyć na czym polega ten perfect itd. ?

Perfect zrobiłem raz przez 4 miesiące gry i nie umiem tego powtórzyć, więc nie wytłumaczę ^^.

Zapytam GM

Wydaję się mi że chodzi tutaj o otrzymane obrażenia.

Przynajmniej na moim BMie, excellent wchodzi praktycznie zawsze, gdy nie dam się uderzyć prawie ani razu (Technic) i gdy robie combo kilka razy po min. 200 (Style). Gdy dojdzie do bossa, atakujcie go zawsze w plecy (Technic).

http://postimage.org/image/8cnesr9fp/

Taką sytuacje miałem 2x(ale tylko raz chciało mi się zapisywać screena)... I gdzie tu sprawiedliwość? 4x S i zwykły 'ekselent' :(

Mi tez sie wydaje ze to od obrazen ktore otrzymujemy...

+ technika i style... :)

Aczkolwiek glowy sobie uciac nie dam a perfa chyba tylko raz w zyciu zdobylem...

Probowalem sie podpytac GM Gauri ale ten GM to jakis ulomek a Gabriela czesto za bardzo w grze nie ma...

Ogolnie jest wiele jeszcze niewiadomych ale widac Webzen ma w d*pie europe bo woli pielegnowac US serwer...

Ogolnie moim zdaniemspieprzyli potencjal gry... ale to moje zdanie gra sama w sobie jest ok ale 3 lata ktore wiekszosc czekala na ta gre to troche za dlugo okres by wypuszczac takiego crapa...

Wypuscili Shadowa ale opisu skilli i ich podgladow juz nie bylo laska dodac...

Moim zdaniem Webzen nie popisal sie a mogl...

Ale coz...

Sproboje ogarnac dzis moze na wieczor napisze co i jak z tymi perfektami sproboje starannie i sumiennie przejsc jakiegos dunga bez straty hp itp... :)

Nie wiem, czy widzieliście, czy nie, ja nigdy, do wczoraj.

Pykam sobie, i ot tak wpadł mi perfect. Trudne do wykonania, bo przez 4 miesiące gry zdarzyło mi się to raz, właśnie teraz. Link do video na YT:

[media=]

Mam nadzieję, że się spodoba.

Od razu zaznaczam, iż z tego, co odkryłem ranga (bad/normal/good/excellent/perfect) NIE ZALEŻY OD 4 RATINGÓW(style, technic, skill, kill).