Perfect World - Genie

[ gra: Perfect World ]

Mam pytanie dotyczące Genie. Gram Mystic'em i trafiła mi się fioletowa wróżka [infliction] i po pierwsze, to nie wiem jak rozdawać jej punkty [tzn. jeśli ona ma najwięcej strenght to dawać punkty w strenght czy w coś innego?] , a po drugie czy zielona wróżka nie byłaby lepsza dla Mystica ? :unsure:

[ gra: Perfect World ]Mam pytanie dotyczące Genie. Gram Mystic'em i trafiła mi się fioletowa wróżka [infliction] i po pierwsze, to nie wiem jak rozdawać jej punkty [tzn. jeśli ona ma najwięcej strenght to dawać punkty w strenght czy w coś innego?] , a po drugie czy zielona wróżka nie byłaby lepsza dla Mystica ?

str \ odpowiedzialna za sile czarow

int \ ilosc many genie

w dexa nie warto, jako ze genie nie walczy, wiec uniki niepotrzebne ;)

Ile, co i czego wymagaja czary mozesz latwo sprawdzic przy npc uczacego genie. W sumie przydatne sa 4-5 spele na dalszych levelach

Ogolnie kazda genie jest dla kazdej klasy. Roznia sie tylko wygladem po 2 transformacjach.

[ gra: Perfect World ]

Mam pytanie dotyczące Genie. Gram Mystic'em i trafiła mi się fioletowa wróżka [infliction] i po pierwsze, to nie wiem jak rozdawać jej punkty [tzn. jeśli ona ma najwięcej strenght to dawać punkty w strenght czy w coś innego?] , a po drugie czy zielona wróżka nie byłaby lepsza dla Mystica ? :unsure: