Perfect World International-Archosaur

Witam,

Zastanawiam sie czy jacy polacy graja w PWI na serwerze Archosaur.Wiem ze sa na innych no ale zaczelam gre na tym wiec zmieniac nie chce i postanowilam wyszukac innych tutaj,niewiem czy sa jakies polskie gildie itp.

Są na pewno, tyle że gra zaczyna umierać.

A szkoda,ja tu grac zaczynam a ona sobie umiera ;/

Tak szybko nie umrze :). TO też zależy od godziny gry, bo europejczycy grają na servie niemieckim ponieważ wojny o terytoria dostowowane do czasu europejskiego, aczkolwiek powoli powoli graczy ubywa. Nie wiem czy przybywa sprawdź na forum na głównej stronie dowiesz się gdzie warto zaczynać jaki server, bo to też zależy jaką klasę wybrałeś i rasę :).

No powiem szczerze ze graczy tam duzo :) ja gram na amerykanskim :) pozostane wciaz na tym samym serwerze bo nie chce mi sie na nowo postaci zmieniac :)

Moze pojawi sie kiedys ktos kto gra na tym samym serwerze co ja :) I nie wybrales a wybralas :)

Ja od wczoraj gram na Archosaur znaczy od wczoraj ogólnie rozpocząłem grę... Cleric lv 10 powolutku zaczynam ogarniać grę itd. Czy ludzi mało? Ciężko mi ocenić. Mijam czasami ludzi robiących questy, których buffuje i uzupełniam hp :)

Pewnie na większych lv będzie więcej ludności.

Witam,

Zastanawiam sie czy jacy polacy graja w PWI na serwerze Archosaur.Wiem ze sa na innych no ale zaczelam gre na tym wiec zmieniac nie chce i postanowilam wyszukac innych tutaj,niewiem czy sa jakies polskie gildie itp.