Perfect world international Kilka pytań

Witajcie!
Chciałbym dowiedzieć sie kilku rzeczy na temat produkcji "Perfect world international"
1. Jak tam sie miewa system F2P, jak dużą przewagę maja gracze którzy wykładaja kase w IS?
2. Na jakim poziomie stoi populacja?
3. Czy są jakieś polskie gildie?
4. Czy wgl jest produkcja warta uwagi? Oraz czy warto zaczynać swoją przygodę?

z góry dziękuję za odpowiedzi :3

1. Niby firma PWE, jednak ja jak grałem nie wydawałem żadnej złotówki. Dorobiłem się ładnego seta, jedynie poświęcając czas na grę. Nie wiem jak jest teraz, 1 lvl można było bić 2-3 dni (nie mówię tu o pierwszych 20 lvl'ach). Instancje można robić już od 30 lvl'a - jednak są nudne, przechodzisz te same lokacje aby wypadł ci ciekawy drop. Bosowie są trudni, samemu ciężko coś ubić. Więc ta gra jest nastawiona na party, chociaż pvp występuje jednak jest mniej ważne. Rozbudowany craft - wybierasz jedną drogę, albo 2 (więcej nie, nie będziesz wtedy efektywny w swej dziecinie). Bronie jak bronie jest dużo, jednak nie zrobiły dla mnie jakiegoś wrażenia. Za to zbroje to inna magia, nie raz postaci nie widać tak są przesadnie przeładowane. Mapy były ciekawe, różnorodne, muzyka w porządku nie zmieniałem utworów. Rasy (każda ma zaletę) - ryby umieją pływać szybciej w wodzie, elfy latać od 1 lvl'a, inne mogły się przemieniać w lisa, albo w tygrysa. Każda rasa latała na czymś innym. Klas jest dużo : od assasyna, po łucznika na tankach kończąc, nie pomijając helerów oraz buferów. Ogólnie dobrze mi się grało, jakoś przestałem bo miałem 75 lvl - nie mogłem już nic robić. A ten lvl wybijałem 1,5 roku :) Nie wiem jak jest teraz z expem.

2. Tego ci nie powiem, czekam na odświeżoną wersję, albo następną część nr 2.

3. Kiedyś tak, teraz nie wiem chyba nie bo mniej ludu gra. W ogóle Polaków było jak na lekarstwo, w tym czasie u nas rządził ROM. A gry chodziły w tym samym czasie, a PWI przetrwał do dziś.

4. Jeśli nie grałeś, zawsze można sprawdzić co ma tytuł w środku. Ogólnie na grę trzeba trochę czasu.

1. Zgodzę się z kolegą, is dale może trochę przewagi ale tak na prawdę da się nadrobić, lvle lecą teraz dość szybko, przynajmniej na początku, potem wiadomo late trzeba grindować.

2. Populacja jest może troszkę mniejsza niż kiedyś, ale nadal jest bardzo duża.

3. Grałem nawet dość niedawno i spokojnie znalazłem jedną, a na pewno jest ich więcej.

4., Gra jest na prawdę warta uwagi, jak dla mnie ma wyśmienity klimat, graficznie też daje rade, a w przyszłości mają dodać ogromny updat, który zmieni bardzo dużo rzeczy i wtedy do gry mogą wpaść tabuny ludzi.

Jak wygląda sytuacja z serverami? Gdzie warto zacząć?

Wracając jeszcze do tego, co napisał Melidiar

http://pwi-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=1715941

Tutaj macie rozpiskę, co znajduje się w nowym dodatku (aka Perfect World 2).

PWI było moją pierwszą grą i świetnie się przy niej bawiłem. Polecam.

Może ktoś będzie chętny aby zagrać od początku ?

Witajcie!
Chciałbym dowiedzieć sie kilku rzeczy na temat produkcji "Perfect world international"
1. Jak tam sie miewa system F2P, jak dużą przewagę maja gracze którzy wykładaja kase w IS?
2. Na jakim poziomie stoi populacja?
3. Czy są jakieś polskie gildie?
4. Czy wgl jest produkcja warta uwagi? Oraz czy warto zaczynać swoją przygodę?

z góry dziękuję za odpowiedzi :3