Perfect World International pare pytań

Własnie kończe zassysać PWI bo zawsze słyszałem duzo dobrego o tej gierce;) a więc jedno moje małe pytanie wiem ze gra opiera sie ogółem na questach(co bardzo kocham;)) ale czy do tych questów są tzw QuestHelpery? i pokazują nam gdzie isc czy musimy sami rozkminiać co i jak ? i jaki serwer polecacie?

Tak quest helpery są więc w mało których questach trzeba wytężyć mózg, ale questy są przydatne tylko do określonego lvla, bo później, żeby cokolwiek osiągnąć trzeba robić do znudzenia w kółko te same instancje i im ma coraz większy wpływ na grę. Osobiście uważam, że kiedyś PWI było dobre, ale teraz schodzi na psy.

prawda, prawda, wszystko prawda

chociaż nadal uważam że PW jest jedną z lepszych gier f2p, niestety IS robi z grą swoje, ale nie ma się czego spodziewać po firmie PWE

wszystkie ich gry z tego słyną i raczej już nigdy się to nie zmieni, jakoś trzeba zarabiać - rozumnię

co do serwerów polecam DE - pve - momaganon, ostatnio zaczęliśmy grać tam małą ekipą i gra się w miarę przyjemnie, oczywiście jeśli korzysta się z jakiegoś komunikatora głosowego, bez tego chyba każda gra jest nudna

helpery są i nie tylko w PW, ale każdej grze od PWE

gra rozbudowana, zatem jest co robić jak nie chce Ci się wykonywać Q

kontakt z nami

TS3

adress: greenleaf.servegame.com

port: 9990

kanał: 12.Perfect World

hasło: hades

Mumble

adress: 92.43.119.233

port: 50061

kanał: PWI

hasło: g27

Własnie kończe zassysać PWI bo zawsze słyszałem duzo dobrego o tej gierce;) a więc jedno moje małe pytanie wiem ze gra opiera sie ogółem na questach(co bardzo kocham;)) ale czy do tych questów są tzw QuestHelpery? i pokazują nam gdzie isc czy musimy sami rozkminiać co i jak ? i jaki serwer polecacie?