Perfect World - kilka pytań

Będzie to kilka podstawowych(lub mniej) pytań na temat gry Perfect World:

1. Jak jest ze społecznością w późniejszej grze? Narazie widziałem troche ludu, ale dla mnie to za mało.

2. Jest jakieś główne miasto. Jak tak to prosze o podanie jego nazwy.

3. Wiem, że niektóre questy są obowiązkowe i tutaj pojawia się dośc skomplikowane pytanie. Nie mam już tej głównej ścieżki questów(na dany lvl). Zostały mi tylko normal questy, więc musze dobić nast. lvl, żeby questy obowiązkowe na kolejny lvl się pojawiły czy jak?

4. Jak ma się sytuacja z polskimi graczami :D

5. Jaki wpływ ma IS na gre.

6. Czy obowiązkowe questy towarzyszą nam przez całą gre czy jak w Cabalu konczą się na pewnym lvl i pozostaje grind.

To na tyle. Pozdrawiam :D

Witam rownierz jestem zainteresowana ta gra jednak dodalbym pare pytanek, moze sam je napiszesz :).

Wybralem poki co server EU-FR PvE 12lv SIN questy i questy ale nie oto chodzi. Coraz wiecej czytam ze bez IS bede wbijac 95lv rok a ktos kto placi bedzie mnie zdejmowal na hita. Ile jest w tym prawdy? Poniewaz nie mam zamiaru placic realnej kasy w gry.

Zatem jesli ktos gra na PWI niech napisze ewentualnie odpowie na pytania. Pozdrawiam

Będzie to kilka podstawowych(lub mniej) pytań na temat gry Perfect World:

1. Jak jest ze społecznością w późniejszej grze? Narazie widziałem troche ludu, ale dla mnie to za mało.

2. Jest jakieś główne miasto. Jak tak to prosze o podanie jego nazwy.

3. Wiem, że niektóre questy są obowiązkowe i tutaj pojawia się dośc skomplikowane pytanie. Nie mam już tej głównej ścieżki questów(na dany lvl). Zostały mi tylko normal questy, więc musze dobić nast. lvl, żeby questy obowiązkowe na kolejny lvl się pojawiły czy jak?

4. Jak ma się sytuacja z polskimi graczami :D

5. Jaki wpływ ma IS na gre.

6. Czy obowiązkowe questy towarzyszą nam przez całą gre czy jak w Cabalu konczą się na pewnym lvl i pozostaje grind.

To na tyle. Pozdrawiam :D