Perfect world

Cześć wszystkim chcialbym sie dowiedziec, czy warto zaczynac grać w Perfect World......??

Jak myślicie? Jakie jest wasze zdanie na jej temat?? ;)

Nie warto, bo nie dostaje się za to pieniędzy.

To zależy, co oczekujesz od tego

@Inyenn- Kocham twoje posty nie wnoszące nic do tematu,pewnie już dałeś raporta że topic bez sesnu.Tak jak prosiłeś dla mnie o warna za nic.

Jesteś tardem.

Co do tematu-opłaca się grać na international.Na pewno będziesz miał party na niskich levelach.

@Inyenn- Kocham twoje posty nie wnoszące nic do tematu,pewnie już dałeś raporta że topic bez sesnu.

Jak dla mnie to możesz je lubić, nienawidzić, r*chać i tak mam to gdzieś... I tak wszyscy wiemy, że jesteś zazdrosny o to, że ja będę miał +1 post w statystyce, którą, jako że nie jestem dzieciakiem mam w tym samym gdzieś co Twoja opinia o moich postach.

Co do tematu. PW jest dosyć specyficzną grą, która po prostu może, ale nie musi się podobać. Był prawdopodobnie pierwszym free mmorpg z odchodzącą grafiką od reszty. Co do gameplaya wydaję mi się bardzo nudny, ale mogę się mylić. Proponuje Ci prędzej zająć się graniem na jakiś prywatnych serwerach gier płatnych. Choć prywat to gra jest grą i i tak będzie lepsza od większości free mmorpg.

xen0n jaśnie "pro tematycznych" postów czy pasuje Ci taki post?

I Nie mozna tak bylo od razu wielki panie Ynyenn pro gamerze?

Gosc cos sobie uwidzial i szuka kogos, kto mu naswietli klimat.

Prywatne serwery powiadasz? z ratem ile? 5000000x dropem fantazja? co to za propozycje? I co Ty soba reprezentujesz. Zwykle siusmiajtki graja na privach. Jako nie jestes dzieciakiem. Usmialem sie do lez. Zycie sie sprawdza nie w pokoju, a w globalu. 2k ludkow niczym nie bedzie wobec calego globala. Wysciub facet nos z podworka.

Anterior

Gra warta zassania i zobaczenia. Chocby dla pt i grafiki. Sa robione pod ogarnietych ludzi :). Za to caly intefejs, chyba jak wszystkie gry perfect jest dla nieogarow :) just point,n,click. Co nie znaczy, ze swietnie sie nie koksi.

Dosc rozbudowany swiat.

I moja rada.

Lepiej samemu poswiecic czas, zassac i pograc, nizli pytac sie innych o zdanie.

Cześć wszystkim chcialbym sie dowiedziec, czy warto zaczynac grać w Perfect World......??

Jak myślicie? Jakie jest wasze zdanie na jej temat?? ;)