siemka mam problem z wyborem postaci w perfect world a wiedz gralem juz magiem nadal gram ale wole teraz inna postacia sprobowac wlasnie myslalem nad archerem ale niewiem mozecie mi pomoc???
Perfect world
Najłatwiej solo expi się werefoxem, archer to najgorsza postać w Perfect World, werebeast ma ponoć dużo obrony, a warrior to taka hybryda. Łatwo też expi się, wbrew pozorom, Priestem, najtrudniej magicianem ze względu na mało obrony, ale odrabia to dużym demejdżem.
wlasnie testowalem archera nie podoba m sie jakies skille dziwne i wogole werefoxem gralem bardzo fajna postac super ze ma peta czas na werebeast opisze jak zagram
Najłatwiej solo expi się werefoxem, archer to najgorsza postać w Perfect World, werebeast ma ponoć dużo obrony, a warrior to taka hybryda. Łatwo też expi się, wbrew pozorom, Priestem, najtrudniej magicianem ze względu na mało obrony, ale odrabia to dużym demejdżem.
człowieku ty się lepiej nie wypowiadaj jak się nie znasz... archer to durniu najlepsza postać do Pvp na większych lvlach a nie najgorsza wkurza mnie jak się wypowiada taki koleś co nic nie wie o grze. Archer z dobrym buildem tzn 4 agi 1 str jest ownem na Pvp i nie wciskaj kitu... Priest jest też bardzo dobry wbrew pozorom rozwala Werebeast bez problemu nawet go ruszyć nie da rady jak się umie grać...
ok jak widze to ty masz racje wlasnie przeczytalem ze priest wymiata z werebeast a powiecie mi postac do PvP a nie do Pvm
a drugo Pvm a nie do PvP bede wdzieczny
ok jak widze to ty masz racje wlasnie przeczytalem ze priest wymiata z werebeast a powiecie mi postac do PvP a nie do Pvm a drugo Pvm a nie do PvP bede wdzieczny
szalony jesteś ? nie wiem ocb
najlepsza postać do PvP na wysokich Lv to Archer 4 agi 1 str moim zdaniem... oczywiście tylko na dark site...
do Pvm naj to summonerka
Akurat gram w PW i czytałem co nieco na zagranicznych stronkach o nim. Więc ? Wszedłem też na oficjalną stronę i jedyny plus tej klasy to częste krytyki.
a priest co o nim myslicie??albo magik??
Akurat gram w PW i czytałem co nieco na zagranicznych stronkach o nim. Więc ? Wszedłem też na oficjalną stronę i jedyny plus tej klasy to częste krytyki.
widać mało czytałeś a częste uniki ? nie będę tłumaczył już swoje zdanie napisałem... mało grasz mało wiesz
a priest co o nim myslicie??albo magik??
priest jest ekstra grałem nim sporo ma stosunkowo duży dmg dużo buffów i stuny a na dodatek leczy ... mi się bardzo fajnie grało nawet na PvP
napisz ktory miales lvl??
Slyszales kiedys o pojeciu "metoda prob i bledow" ?
Slyszales kiedys o pojeciu "metoda prob i bledow" ?
Jakby to było takie łatwe w PW jak niemasz 50+ to nic nie wiesz o postaci , a 50+ na nie privach... ( tu cisza bo nie chce rzucać męskim rodnymi:P)
31 lv Archera i 63 lv Priesta ... mam jeszcze chyba konto tego archera 31 lv rozwijany za***iście bo to moja druga postać i już wiedziałem jak mam grać co jak robić itp ... musiałbym poszukać na mailu bo nie pamiętam passów...
siemka mam problem z wyborem postaci w perfect world a wiedz gralem juz magiem nadal gram ale wole teraz inna postacia sprobowac wlasnie myslalem nad archerem ale niewiem mozecie mi pomoc???