Perfect World

Witam mam do was pytanko z tego co się orientuje to można uzyskać free zen za reklamy czy będzie je można wklepać do Raiderz'a ?

zeny kupyjesz do gier PWE

czyli tak jak kupujesz do forsakena czy pwi tak samo do raiderza zeny rozdzielasz w PWE account menagment

Ok dzięki za info ;) czyli zaczynam klepać free zen,wiem że tego dużo nie jest ale trochę czasu można poświęcić dziennie na reklamy.Tylko trzeba w woi wbić 10 lvl

Można zamknąć

a mógł by ktoś jaśniej to opisać na czym to polega co jak i gdzie ?

pewnie ;p

kupujesz ZEN na stronie PWE potem dysponujesz nimi jak kasa w banku przelewasz sobie je do jakiej chcesz gry np kupisz 10k zen i dajesz 2k PWI 2k FW i 8 zostaje;p wiec co jak co powinienes zrozumiec juz :D

Ty a te zen wykorzystuje się w item shopie ? bo się troszku pogubiłem ?

no ok , ale bardziej chodziło mi o te damowe ?? ... gdzie - reklamy oglądać ... - jak to potem przesłać itp itd

tak, zen to punkty Item Shopowe u PWE

istnieje tam wiele "eventów", z ktorych dostajemy darmowe punkty np. wypelnij ankiete = 5 zen, zglos do konkursu = 10 zen, przy odrobinie czasu mozna troche nazbierac

Zrobiłem dziś 141 zen na reklamach ;)

Wchodzisz na stronę klikasz charge zen następnie EARN zen i tam masz reklamy itp klikasz w zakładkę "za darmo"

Jak mogę wejść w te darmowe reklamy bo wchodzę w charge zen i nie ma żadnego EARN ZEN ;//

oco chodzi z tym 10 lvl ?

@Drrama

Zależy kiedy o tym lvlu mówiono:

1)Ostatnio były stress testy i podczas nich trzeba było wbić10lvl, aby dostać nagrodę.

2)Gdy wbije się 10 lvl otrzymuje się skilla, który na kolejne lvle umożliwi ci skorzystanie ze skilli innych klas.

@NatsuPL

Nie wchodź w Charge Zen, kiedy jesteś na stronie głównej Perfect World po prostu najedź na Charge Zen, wtedy rozwinie się króciutka lista i stamtąd wybierasz opcję Earn Zen.

@NatsuPL

Logujesz sie na : https://perfectworld.com/

Na górze masz Charge Zen najedź kursorem i rozwija ci się lista i tam jest EARN ZEN !

EDIT

Nie zauważyłem że kolega wyżej napisał to samo ;)

Witam mam do was pytanko z tego co się orientuje to można uzyskać free zen za reklamy czy będzie je można wklepać do Raiderz'a ?