Perfect world

Siemano ! zobaczylem newsa na stronie glownej i zachecilo mnie to do gry w pwe, ktos chetny ? od zera :)

bardzo chetnie moge pogadac na ts3 lat 17

Od wyjścia dodatku - ja. :3

czyli grasz dopiero jak dodatek wyjdzie ? od 16 grudnia ? :P

Yup. Jak coś skype mam taki, jak nick. ;)

Ja też bym mógł, jednak na jakim serwerze ?

Pewnie będziecie grać na europejskim serwerze Morai? Niestety ja gram na wschodnioamerykańskim Raging Tide (zacząłem, zanim wyszły europejskie serwery) - pingi trochę wyższe. Szkoda, Polaków tu widuję dosłownie ze dwa razy na rok. :)

wydaje mi sie ze kazdy bedzie mial na tym serwerze najlepsze pingi, jak patrzylem na liste serwerow to wszedzie po 180+ a na morai 40

ja juz zaczalem grac mam 4 lvl ;p

Nie lepiej zacząć wspólnie, aby rzeczywiście grać razem?

jasne ze lepiej, poczekam na reszte sie wstrzymam z biciem lvla, tylko nadal chcesz czekac do 16 grudnia ?

chetnie bym juz dzisiaj mogl z kims katowac nocke :P

Hejka, ciesze sie ze widze chetnych do gry :D. To taka garsc porad dla nowicjuszy (jak ktos wgle nie gral, by zaskoczenia nie bylo) - na poczatku kazda rasa zaczyna w swoim miescie i trzeba xx poziom nabic by przy serii questow isc do archosaura gdzie sie wszyscy spotykaja ;). Co do ras - odradzam zaczynanie w np 5 w tej samej rasie (bo dana rasa ma dwie klasy), no chyba ze chcecie te nowe klasy wziac, bo pwi ma to do sb ze wypuszcza przegiete postacie na start a potem albo oslabia je, albo jak ostatnio np czy teraz) wzmacniaja reszte ;)

EDIT:\\\ Wiem ze po czesci offtop bo od nowa zaczynac mi sie nie chce, ale tak doradzam by nie bylo zaskoczenia i ewentualnego wkur...zenia sie za to na gre xD

Chętnie popykam z wami ;) ale zacznę od 16 grudnia . Jak coś będę grał na servie gdzie jest mniejszy ping. Tutaj macie mój skype w razie gdyby ktoś chciał pogadać: xmateusz.filipiak95x ^_^

Spoko ;) Ja dzisiaj pobieram klienta i wybadam co i jak, pisze sie ;) jestem za Morai. jezeli ktoś ma TSa z aktywnymi ludzmi z w/w postów, prosze o pw ;)

Nie rusza żaden nowy server? Zawsze przy nowej rasie był NewBeggining:)

Ja chętnie pogram jak wyjdzie dodatek, tylko szkoda że grałem zanim postawili europejski serwer bo mam 80 lvl barbariana na serwerze us east (nie pamiętam który)

Lv 80 to jest teraz nic. Teraz ludzie mogą dwa razy resetować level do 1 (tzw. reawakening). Po takim resecie dostaje się na nowe levelowanie poczwórny exp ze wszystkich źródeł (poza reflection), a po drugim resecie - 3.5x. Z takim resetem wiąże się dostęp do nowej mapy z nowymi questami, daily, skillami, pasywami i innym badziewiem, które można farmić i farmić. Mając level 80 nie masz nawet zrobionej pierwszej kultywacji sage/demon. Jeżeli zależy Ci na grze z Polakami, zaczynaj od nowa na Morai. Korzyści z tego: mniejszy ping, ludzkie godziny eventów, Polaków znajdziesz... i to wszystko.

Osobiście nie mam wyboru, zdecydowanie za dużo bym stracił. W zamian nie mam nigdy mniejszych pingów od 140ms, na TW chodzę o 2 w nocy i nie mam kontaktu z Polakami (choć nie mam potrzeby). Ale chętnie odpowiem na wszystkie pytania, żebyście mogli się połapać, jak teraz wygląda gra. ;)

Polecam zaglądać codziennie na stronę FB PWI, czasami rozdają tam kody, które można wymieniać na różne mniej lub bardziej przydatne rzeczy, np. Dreamchaser Pack - to paczka przeznaczona dla low leveli, zawiera m.in. b. dobry ekwipunek na lv 1-50, latajkę, teleporty, charmy, naszyjniki z bonusem do exp i parę innych rzeczy.

Drugą rzeczą są blessingi: takie itemki ze znacznym bonusem do statsów. Dostępne są przez wymianę kodów dostępnych w linku niżej. Obowiązkowa rzecz do noszenia, tylko znika po tygodniu, więc trzeba ponownie wymieniać kod...

http://www.arcgames.com/en/games/pwi/news/detail/3034763-free-blessings-for-everyone_

Ja też chętnie się zapiszę ^^.
Jakieś doświadczenie z PWI się posiada... golda, postać itp.
Jak szukacie tsa to mogę zaoferować swojego.

Lv 80 to jest teraz nic. Teraz ludzie mogą dwa razy resetować level do 1 (tzw. reawakening). Po takim resecie dostaje się na nowe levelowanie poczwórny exp ze wszystkich źródeł (poza reflection), a po drugim resecie - 3.5x. Z takim resetem wiąże się dostęp do nowej mapy z nowymi questami, daily, skillami, pasywami i innym badziewiem, które można farmić i farmić. Mając level 80 nie masz nawet zrobionej pierwszej kultywacji sage/demon. Jeżeli zależy Ci na grze z Polakami, zaczynaj od nowa na Morai. Korzyści z tego: mniejszy ping, ludzkie godziny eventów, Polaków znajdziesz... i to wszystko. Osobiście nie mam wyboru, zdecydowanie za dużo bym stracił. W zamian nie mam nigdy mniejszych pingów od 140ms, na TW chodzę o 2 w nocy i nie mam kontaktu z Polakami (choć nie mam potrzeby). Ale chętnie odpowiem na wszystkie pytania, żebyście mogli się połapać, jak teraz wygląda gra. Polecam zaglądać codziennie na stronę FB PWI, czasami rozdają tam kody, które można wymieniać na różne mniej lub bardziej przydatne rzeczy, np. Dreamchaser Pack - to paczka przeznaczona dla low leveli, zawiera m.in. b. dobry ekwipunek na lv 1-50, latajkę, teleporty, charmy, naszyjniki z bonusem do exp i parę innych rzeczy. Drugą rzeczą są blessingi: takie itemki ze znacznym bonusem do statsów. Dostępne są przez wymianę kodów dostępnych w linku niżej. Obowiązkowa rzecz do noszenia, tylko znika po tygodniu, więc trzeba ponownie wymieniać kod... http://www.arcgames.com/en/games/pwi/news/detail/3034763-free-blessings-for-everyone_

jak wpisać na te blesy gdzie to wpisać i co to te blesy

Witam, też chętnie wrócę i spróbuje:) grałem na wersji MY, MS i INTERNATIONAL:)

ktoś ma info o jakiejś aktywnej gildii na tym serwerze?

Blessy to blogoslawienstwa, daja ci bonusy rozne np plus 100 do ataku (to taki przyklad tylko, bo nie pamietam juz co ktory blessing dawal) ;). A te kody aktywujecie tak jak na stronie pisze - z poziomu programu ARC. Tam gdzies byla opcja reedem code ;)

Też bardzo chętnie bym zagrał. Będę miał styczność pierwszy raz z tą grą. Proszę o prywatną wiadomość, jeśli ktoś chce pograć w jakiejś grupce :)

Dzięki z góry :)