[PerfectWorld] Szlachta

2wdymhc.jpg

Chciałbym zaprosić wszystkie osoby poszukujące swojego MMORPG'a.Zapraszamy osoby dojrzale psychicznie^^, które nie czerpią przyjemności z gry tylko poprzez nieustanne bicie leveli, ale również z konkursów organizowanych przez nasza gildie typu: mister/miss gildii, konkurs PVP, zdjęcia gildiowe( podczas imprez na plazy ^^), konkurs na najciekawsze zdjęcie. Jeśli odpowiada Ci to czym sobą reprezentujemy to zapraszamy na forum, zarejestruj się a My na pewno pomożemy Ci zacząć przygodę z Perfect World'em.

Ciekawostki:

-jedna z pierwszych polskich gildii na serwerze.

-forum bogate w wiele poradników, które pozwolą szybko i przyjemnie zacząć swą przygodę z Perfect World'em.

-Pomoc z questami itp itd.

-ciekawe rozmowy na guild chat,forum.

-zabawa u nas nie polega na gonieniu się z levelami.

-fajna atmosfera.

-ciekawi ludzie.

Wymagania rekrutacji:

1. Level 20+ ( Mozliwe przyjecie na nizszym levelu pod warunkiem pomyslnego przejscia rozmowy kwalifikacyjnej )

2. Gracz aktywny.

3. Narodowość polska.

4. Osoba rozmowna, przyjacielska.

Aktualnie posiadamy 3lvl gildii(Najwyższy jaki jest możliwy.Pozwala nam korzystać z wszelkich udogodnień).

szlachtapw.fora.pl

Leader: LordBuko

Director: Beowulf

Marshals:

Executors:

logogpo.png

O ile moge zapytac. W tej grze sie tak wysoko skacze jak wczesniej??

@up tak

@topic a jaki to server?

Server na, którym gramy to Ranging Tide.

Server na, którym gramy to Ranging Tide.

Nie chce się czepiać, ale taki to nowy serwer, jak ze mnie zmutowany banan.

Chętnie dołączę, tylko sprawdzę, czy mam jakąś postać na tym serwerze.

PS.:

Zapraszamy osoby dojrzale psychicznie, które nie czerpią przyjemności z gry tylko poprzez nieustanne bicie leveli

Padłem :lol:

Kiedy dawałem ogłoszenie na innym forum server był nowy ^^

2wdymhc.jpg

Chciałbym zaprosić wszystkie osoby poszukujące swojego MMORPG'a.Zapraszamy osoby dojrzale psychicznie^^, które nie czerpią przyjemności z gry tylko poprzez nieustanne bicie leveli, ale również z konkursów organizowanych przez nasza gildie typu: mister/miss gildii, konkurs PVP, zdjęcia gildiowe( podczas imprez na plazy ^^), konkurs na najciekawsze zdjęcie. Jeśli odpowiada Ci to czym sobą reprezentujemy to zapraszamy na forum, zarejestruj się a My na pewno pomożemy Ci zacząć przygodę z Perfect World'em.

Ciekawostki:

-jedna z pierwszych polskich gildii na serwerze.

-forum bogate w wiele poradników, które pozwolą szybko i przyjemnie zacząć swą przygodę z Perfect World'em.

-Pomoc z questami itp itd.

-ciekawe rozmowy na guild chat,forum.

-zabawa u nas nie polega na gonieniu się z levelami.

-fajna atmosfera.

-ciekawi ludzie.

Wymagania rekrutacji:

1. Level 20+ ( Mozliwe przyjecie na nizszym levelu pod warunkiem pomyslnego przejscia rozmowy kwalifikacyjnej )

2. Gracz aktywny.

3. Narodowość polska.

4. Osoba rozmowna, przyjacielska.

Aktualnie posiadamy 3lvl gildii(Najwyższy jaki jest możliwy.Pozwala nam korzystać z wszelkich udogodnień).

szlachtapw.fora.pl

Leader: LordBuko

Director: Beowulf

Marshals:

Executors:

logogpo.png