Perihelion - Nowa Polska gra

Witam

Chciałbym zaprosić do gry w nową Polską grę Perihelion

Główna strona gry: http://www.perihelion.pl

Opis:

Perihelion jest darmową i całkowicie Polską grą MMORPG osadzoną w świecie fantasy. Wciel się w jedną ze stron, miasta dobra - Alenthar lub miasta zła - Endurion. Zwalczaj wrogów swej nacji i hordy potworów, które opanowały tę fantastyczną krainę. Zdobywaj nowe wspaniałe umiejętności. Udoskonalaj swój niezwykły ekwipunek. Stań się legendarnym wojownikiem.

Obrazy z gry:

screen2.jpg

screen1.jpg

screen6.jpg

Serdecznie zapraszam do gry :)

Wygląda całkiem ładnie, zaraz sprawdzę. Obawiam się tylko, że zawiodę się gameplayem jak to już było przy paru takich "mniejszych" produkcjach.

Na pewno oblookam, see ya in game;)

hmm zobaczymy co to jest :) Mój nick w grze Mydasek

uwielbiam gry na tym silniku szczególnie gdy ładnie zrobione więc ściągnę i zobaczę, jak lapek będzie odpoczywał od tery : )

btw. ładnie opisane skille z "klimatem"

Coś mi się wydaje że ta gra długo nie potrzyma.. Ale zagrać, zagram

Dlaczego ma nie potrzymać ;) To jest tak zwany Aphelion 2, z tego co widzę :D

Fajnie wygląda, na pewno zagram ;)

100mb to nie dużo, więc ściągnąłem, 30 minut pograłem, wyłączyłem, ale nie usunąłem :D Do godziny dziennie można w to pograć, lecz nie dłużej, bo znowu dopada mnie monotonia. Będę powracał co jakiś czas.

Gra zrobiona na silniku od Apheliona online hmmm zobaczymy co wam z tego wyjdzie ;p

Instalator z trojanem, yeaa...

Instalator z trojanem, yeaa...

W zamierzchłych czasach, gdy używałem jeszcze programów antywirusowych, w co drugim kliencie gry alarmowało mnie, żę Trojan. Niektóre gry w ogóle się nie uruchomiły.. Dlatego nie używaj, albo nie sugeruj się takimi programami, bo nic tam naprawdę nie ma.

Jakoś nie używam i od 4 lat nie zostałem zhakowany:)

Witam

Chciałbym zaprosić do gry w nową Polską grę Perihelion

Główna strona gry: http://www.perihelion.pl

Opis:

Perihelion jest darmową i całkowicie Polską grą MMORPG osadzoną w świecie fantasy. Wciel się w jedną ze stron, miasta dobra - Alenthar lub miasta zła - Endurion. Zwalczaj wrogów swej nacji i hordy potworów, które opanowały tę fantastyczną krainę. Zdobywaj nowe wspaniałe umiejętności. Udoskonalaj swój niezwykły ekwipunek. Stań się legendarnym wojownikiem.

Obrazy z gry:

screen2.jpg

screen1.jpg

screen6.jpg

Serdecznie zapraszam do gry :)