Perihelion- Polska gra mmorpg

Witam,

Chciałbym poinformować, że błąd z rejestracją został usunięty. Nie już problemów z stworzeniem konta.

Chętnie zapraszam... Mimo, że grafika jest w 2d, to muszę powiedzieć, żadna gra nie potrafi wciągnąć na tyle godzin jak ta.

Mi rejestracja nadal nie działa. Tylko gdy np. specjalnie podam 2 różne hasła ,,Nieprawidłowo wpisane hasło. Spróbuj ponownie." Próbowałem reistalować, nic to nie dało. Po kliknięciu ,,Utwórz to konto!" podświetla tylko na niebiesko. Proszę o pomoc.

U mnie to samo co u Uzumachiego.

Powinno teraz dzialac.

Rejestracja nie działa nadal

runtime error........

Biblioteki runtime error sciagnij.

Nie możecie zrobić po prostu normalnej rejestracji na stronie internetowej ?

Administrator dziś pół dnia głowił się z naprawieniem rejestracji, udało mu się. Teraz każdy zainteresowany może bez przeszkód grać.

RaveR szkoda tylko że dajmy na to ze 100 graczy którzy próbowali się zarejestrować, ponownie chce spróbować zarejestrować się 1/4. Wychodzi na to że twórcy gry stracili na tej rejestracji aż 3/4 graczy już na wstępie po przez odpychający błąd z rejestracją.

Osobiście gra mi się podoba naprawde ale "ktoś" spaprał wstęp i jednak kilku graczy nie spróbuje.

Tak czy siak powodzenia ;)

3 konta założone, ale i tak przy próbie zalogowania jest napisane że takie konto nie istnieje. Nie rozumiem o co chodzi

Spróbuj kilka razy, aż zaskoczy.

Klikam jak opętany i nadal nic..

Gra ciekawa,nie powiem że nie.Swoją drogą Guru wypełił zadanie i wypromował lekko tą grę.Kiedyś próbowałem w to grać ale była masa różnych błędów + nasłuchałem się wiele złego o tej grze i podziękowałem.Tak czy owak powodzenia,mam sentyment do gier z taką grafą.

No w końcu działa, od wczoraj czekałem na ten moment.

A ja mam bialy ekran przy uruchomieniu i gra nie odpowiada troche muzyczki zaskoczy i sie wiesza :(

Jak wygląda system PK? Jak kogoś zabije wypada lot ?

Nie, ale wpada honor. Mam pytanie co chcielibyście zobaczyć w nowej aktualizacji? Serwery już ustabilizowane.

Co chcieli byśmy zobaczyć? Porządny serwer na którym postawicie ta grę a nie to co jest obecnie. Gra ma potencjał, i grałem w nią dość długo ale więcej czasu była offline niż online. I jak czytam te posty wyżej dotyczące problemów z rejestracją, logowaniem itd to wnioskuje, że nie wiele od tamtego czasu się zmieniło. Chcecie zaistnieć na rynku MMO? Wykupcie profesjonalny serwer a nie stawiacie grę na kompie u wuja Miecia.

Były problemy, aktualnie nie ma i nie będzie, 100% gwarancja.