Perihelion- Polska gra mmorpg

Perihelion jest darmową i całkowicie Polską grą MMORPGarrow-10x10.png osadzoną w świecie fantasy. Wciel się w jedną ze stron, miasta dobra - Alenthar lub miasta zła - Endurion. Zwalczaj wrogów swej nacji i hordy potworów, które opanowały tę fantastyczną krainę. Zdobywaj nowe wspaniałe umiejętności. Udoskonalaj swój niezwykły ekwipunek. Stań się legendarnym wojownikiem.

Klasy postaci (3 z każdego miasta)

-Alenthar

+Mnich

+Łucznik

+Wojownik

-Endurion

+Opętaniec

+Łowca

+Nekromanta

Bardzo ważnym aspektem gry jest "ostry grind" i pk :)

scr3.png

scr1.png

scr4.png

scr5.png

Oficjalna strona gry: http://perihelion.pl/

Forum: http://perihelion.pl/forum/

Rozpiska umiejętności, opisy postaci itd. znajdziecie na oficjalnej strony gry. :)

To od twórców Aphelionu Online, tak?

Jest coś do roboty po za grindem?

Jak jest z ISem?

Jak jest z populacją?

Patrząc na takie gry wstyd mi przyznawać, że jestem polakiem.

warn_ico.png
spam ~ NS
To od twórców Aphelionu Online, tak?

Tak, głownym Administratorem jest pheXion, twórca Aphelionu Online :)

Jest coś do roboty po za grindem?Jak jest z ISem?Jak jest z populacją?

PVP otwarte (atakujesz kogo chcesz) , questy, gildia, własny domek, groty (podobne do dungeonów) itd. :)

Aktualnie kilka dni temu wystartował nowy sezon rozgrywki , więc tłumów nie ma. Panuje miła atmosfera na chacie :)

Przedmioty, które znajdziesz w IS można spokojnie wydropić w grotach.

Ciekawą sprawą są też bonusy do przedmiotów np. krytyk,witalność, antymagia :) Oczywiście każdy kolejny kupiony item w sklepie ma inny bonus :)

Jakiś czas temu chciałem zagrać to gra była offline tak samo z tą drugą grą. Chyba że twróca reaktytwował czy co że można grać.

Po instalacji, przy próbie rejestracji nic sie nie dzieje... Wie ktoś może jak se z tym poradzić?

Jakiś czas temu chciałem zagrać to gra była offline tak samo z tą drugą grą. Chyba że twróca reaktytwował czy co że można grać.

Reaktywacja.

Po instalacji, przy próbie rejestracji nic sie nie dzieje... Wie ktoś może jak se z tym poradzić?

Być może trwają prace i nie można się "zarejestrować" , poczekaj moment.

Mi też rejestracja nie działa.

Rejestracja nadal nie działa. Wiadomo kiedy miej więcej będzie ona dostępna?

Gra bardzo mi przypomina margonem aczkolwiek się skuszę

Dalej nie można konta stworzyć :/

Robimy co w naszej mocy aby błąd naprawić, cierpliwości. :)

Pamiętam jak grałem w najstarszą wersję i wtedy było zdecydowanie lepiej. Teraz palec odpada przez wciśnięty ctrl :S Nuda niestety... Chociaż dla tych co lubią OSTRY grind i margonewską grafikę zawiedzeni na pewno nie będą :)

WoW Pamiętam Aphelion jak no-lajfiłem na tygryskach po bonus kasy aby ulepszyć broń na +9 Jak tylko poradzicie sobie z problemami z miłą chęcią zagram ponownie bo widzę, że wygląda "prawie" tak samo tylko, ze lepiej :)

Sam kiedyś grałem w Aphelion online przez 2 sezon- coś takiego. Byłem 2 w topce przez pierwsze 2-3 tygodnie gry a potem przeszedłem na inne mmo, grałem pod nickiem Naro, lub Naroaqi. Łucznik rozwalał każdego w PvP bo miał skilla który automatycznie namierzał, heh fajnie się grało. Pamiętam jeszcze jednego gracza który miał nick Mamba, był pierwszy w topce, eh to było dawno temu :P Potem pewnie większość rzeczy się zmieniła.

Patrząc na takie gry wstyd mi przyznawać, że jestem polakiem.
 spam ~ NS 

Po takich postach wstyd mi że jestem Polakiem -_-

A co do gierki, super wygląda, na pewno sprawdzę ;)

Jeżeli dziś nie uda się problemu rozwiązać to na pewno nowi gracze znajdą jakąś ciekawą rekompensatę za wyczekiwanie.

jakiś exp x2 przydał by się :) Bo ja czekam z niecierpliwością :)

http://www.youtube.com/watch?v=Cg1zhsxisBg -nieoficjalny film promujący grę :)