Perkusia kto pomoze ugrysc temat?

Siemano Wam wszystkim :) , tak wiec zaznaczam ze Mariano szukał i nie wiedział tak do końca gdzie umieścić ten temat , wiec bardzo przepraszam z góry moda jeśli będzie miał trochę pracy :). Tak wiec chciałem kupić jakiś fajny zestawik na początek. Mam skryta nadzieje ze ktoś z Was ma coś z tym wspólnego i zaproponuje coś . Pozdrawiam.

Nie chodzi mi tutaj o perkusje elektryczna odrazu zaznaczam

Jesli chodzi o Finanse to chciałbym taki zestaw do max 2500zl .

Moze byc uzywany.

Mi się wydaje, że najlepiej przejść się do sklepu i ograć jakieś gary. A jeśli o stopy perkusyjne chodzi, to mam doświadczenia takie, że w pełni otwarte brzmią nieciekawie, te z małymi otworami i dobrze wytłumione łatwo idzie fajnie zestroić - chociaż mogę się mylić, bo nie mam dużego doświadczenia w łupaniu na perkusji, także żadnego zestawu Ci nie złożę, dawno temu coś próbowałem grać że się tak wyrażę, a teraz bardziej poszedłem w granie na basie, właściwie dopiero zaczynam grać. Nie mniej jednak coś takiego zauważyłem mniej więcej jak opisałem wyżej. Wgl. nie łatwiej by było zapytać się na jakiś typowym perkusyjnym forum? Znalazłoby się pewnie kilku wyjadaczy, którzy by coś polecili.

Dzieki , za odpowiedz , tak tez uczynilem i zestaw juz do mnie jedzie. Temat do zamkniecia , pozdrawiam .

Siemano Wam wszystkim :) , tak wiec zaznaczam ze Mariano szukał i nie wiedział tak do końca gdzie umieścić ten temat , wiec bardzo przepraszam z góry moda jeśli będzie miał trochę pracy :). Tak wiec chciałem kupić jakiś fajny zestawik na początek. Mam skryta nadzieje ze ktoś z Was ma coś z tym wspólnego i zaproponuje coś . Pozdrawiam.

Nie chodzi mi tutaj o perkusje elektryczna odrazu zaznaczam

Jesli chodzi o Finanse to chciałbym taki zestaw do max 2500zl .

Moze byc uzywany.