Perm dla Saurena?

Badam tss...

@up Zależy do czego używał owego konta, poza monologiem nabijającym posty chyba do niczego by mu się nie przydało.

Jeżeli jest przywiązany do konta to pomyślcie czy zawinił jakoś szczególnie, jeśli nie to po prostu je oddajcie i niech się cieszy...

Ok, gwoli ścisłości, cała sprawa wygląda tak:

Użytkownik Xarions (względnie nowe acc, rejestracja 16 jun 2012), którego aktywność ograniczała się do działu targowisko zakłada temat o wymianie.

Użytkownik Exexutor składa propozycję.

O 21:58 Sauren odpowiada na nią w temacie: "Możesz dać :D"

Trzy minuty później, z tego samego IP, odpowiada Xarions: "Executor możesz dać kluczyk :D"

Swojej decyzji nie zmienię, ale i tego acc z którego aktualnie piszesz nie zablokuje, byś mógł sprawę przybliżyć dla któregoś z administratorów i niech on takową decyzje podejmie.

A wracając do tego IP to moderatorzy rozumiem, że na liście u was widnieje kilka IP, ale to tylko dlatego, że loguje się co jakiś czas u kolegi co juz pisałem wyżej. Jeśli mi nie wierzycie (a naprawdopodobniej tak jest), to prosze o sprawdzenie tego konta. Jeśli wyjdzie, że jednak jest to zmienne IP to oddam wam honor i na zawsze usune wam się z drogi:).

Widać, że kłamie jak z nut... Za samo takie pier*olenie głupot należy mu się ban.

Samuraj13 wiem na czym to polega, ale ip zewnetrzne mam stałe. To nie pierwsze forum na którym musze udowadniać, że zostałem nie słusznie ukarany. Wystarczy, że kilka x dziennie sprawdzam testy prędkości w necie na których widnieje zawsze te samo IP. Zreszta sam mój dostawca potwierdził, że posiadam stałe IP.Might Tay powołując się na polaka chciałem pokazać, że nie odpuszcze, tak jak Polska nie poddała się, gdy była na skraju.Warcraft947 chodzi o to, że dostałem perma za multikonto mimo, że owego nie posiadam. No chyba, że w tej sytuacji liczyć to które aktualnie założyłem w celu obrony własnej. Moderatorzy postanowili wlepić mi bana po sprawdzeniu Ip które jest takie samo jak innego użytkownika na tym forum. Własnie z tego względu piszę tutaj, bo znajduje się w sieci osiedlowej gdzie każdy użytkownik posiada to samo IP, a ja za któregoś z nich zostałem ukarany.n4zArh dzięki ci za dodanie otuchy tem postem:).Proszę reszte użytkowników o nie hajtowanie mnie, gdyż nie piszę do was tylko do administracji. Jeśli chcecie nabijać posty to proszę zmienić temat.A wracając do tego IP to moderatorzy rozumiem, że na liście u was widnieje kilka IP, ale to tylko dlatego, że loguje się co jakiś czas u kolegi co juz pisałem wyżej. Jeśli mi nie wierzycie (a naprawdopodobniej tak jest), to prosze o sprawdzenie tego konta. Jeśli wyjdzie, że jednak jest to zmienne IP to oddam wam honor i na zawsze usune wam się z drogi:).

Walcz o konto na forum jak o niepodległość kraju, lold.

Mi się wydaje że tutaj robi się mały offtopic on nie prosi o rade użytkowników tylko samych adminów i temat powinien być tylko postowany przez nich samych a nie przez ludzi co przyszli się ponabijać.

Prosiłbym o koniec wypowiedzi postronnych osób (czyt. zwykłych użytkowników) sprawa jest kierowana do Administracji.

A żeby kogoś nie kusiło jak ktoś napisze posta pode mną to może się niemiło zdziwić ; )

Mamy wglad w ip, twoje ip jest zmienne, oba posty, napisane z roznych kont, posiadaja to samo ip. Nie wyszlo ci przelogowanie, pomyliles sie, masz pecha, bo tym sposobem dowiodles, ze masz multikonto, co jest karane permem (szcegolnie wtedy, jesli ta multikontowosc jest wykorzystywana do dzialu targowisko. Banuje.

Przykro mi, ale adres IP to jedyny możliwy sposób jakim dysponujemy na względnie prawidłową identyfikacje danego użytkownika. Z racji, że nie mamy możliwości głębszej identyfikacji użytkownika (nie, adresu mac nie da się pobrać z poziomu strony), sytuacja pozostanie tak jak dotychczas. Jeżeli posiadasz stały adres IP, który został Ci przydzielony przez twojego dostawce to w twojej sieci nie mógł wystąpić w tym czasie jego duplikat. W danej sieci może istnieć tylko jeden komputer z danym adresem IP. Oczywiście, można posłużyć się danym komputerem jako bramką internetową, w ten sposób inne urządzenia mogą widnieć w internecie pod tym samym adresem IP, korzystając z danego komputera.

Poza tym, jaka jest szansa, że szary kowalski z drugiego końca polski będzie posiadał (!) dokładnie twoje IP, oraz napisze wiadomość w tym samym temacie, na tym samym forum, w krótkim odstępie czasowym.

Widać, że kłamie jak z nut... Za samo takie pier*olenie głupot należy mu się ban.

Nie bądź taki przemądrzały bo to Cię wkońcu zgubi , może dla Cb ban? Bo ten post nie wniósł nic do sprawy ... skoro widać , to po co Nas o tym informujesz ?

Pomyśl .

warn_ico.png
Wiedziałem, że ktoś się wycwani. Napisałem, żeby ludzie postronni się nie wypowiadali - Salek

Siema, ja w sprawie Saurena, który dostał bana ponieważ posiada internet osiedlowy gdzie każdy ma te samo IP. Trochę śmieszna sprawa ale ban to nic ciekawego, jak możecie odbanujcie go. Prawdopodobnie przez jego brata to się stało, który pomylił konta.