Pety oraz IS

Cześć,

zastanawiam się nad kupnem perełek 100 (ojro) oraz petów ewentualnie jakiegoś stroju, ale z tym raczej poczekam aż w końcu znajdę pasującą pod siebie postać. Aktualnie gram Strikerem i jest dosyć ciekawie, ale mniejsza z tym :D Jakie dokładnie pety polecacie, ile jakiego typu przykładowo 2 ptaki (hawk i ten mały ptaszek, podobno dają podwójny bonus na wiedzę) i wtedy kota i psa, czy może 2 koty, pies, ptak i red panda? Jak to wygląda, jak najlepiej połączyć oraz czy lepiej byłoby na początku kupić te tańsze pety za 900 perełek, ale po dwa aby od razu próbować je podwyższyć na tier 3, czy mimo wszystko na samym początku zostawić na tier 1 i kupić te za 1100 (mogę jeszcze wykorzystać 2 kupony)?

I inne pytanie, ale powiązane z IS czy warto na coś jeszcze zwrócić uwagę, zainteresować się jakimiś przedmiotami? Rzeczy typu podniesienie limitu wagi bądź slotów to mogę za loyality kupić.

Dzięki za pomoc.

P.S. Założyłem ten temat, ponieważ w komentarzu pod innym nikt nie był w stanie, nie zauważył bądź nie miał wiedzy lub nie chciał się nią podzielić (nie mam na celu nikogo obrazić) odpowiedzieć na ten temat, a sądzę że może się on również przydać w przyszłości dla innych graczy szukających podobnych informacji. Dzięki.