PETYCJA
My, niżej podpisani fani gry War Thunder, zwracamy się w niniejszej petycji do Administratorów o utworzenie działu gry War Thunder. Gra jest warta swojej uwagi , wiele ludzi ma pytania dotyczące gry ,z racji że mam przegrane 400 + godzin. Postanowiłem utworzyć poprawne podanie o dział dla tej gry. Ludzie w innym temacie chcieli wymienić WOT na War Thunder a to mija się z celem. Gdyż stary temat nie wnosił o utworzenie działu a zamianę. Uważam stary za nieaktualny.
z poważaniem
Przewodniczący Ruchu Oporu War Thunder
Ryutaro
[Petycja] Utworzenie działu gry War Thunder
Jeżeli to pomoże, to podpisuję się pod tym, jako iż uważam to za dobry pomysł
To trzeba od razu z petycję pisać? Nie można po prostu napisać do jakiegoś moda/admina?
Jestem za jakby nie było.
Mhm, dajcie mi 1-2 dni, wszystko będzie. : )
Salek mówił ,żeby napisać. W lutym jak pytałem się go na pw. Od tamtego czasu nic nie pisałem bo myślałem ,że stary temat coś zdziała.
o edit : UP , super tylko nie zapomnij
Done, zamykam.
PETYCJA
My, niżej podpisani fani gry War Thunder, zwracamy się w niniejszej petycji do Administratorów o utworzenie działu gry War Thunder. Gra jest warta swojej uwagi , wiele ludzi ma pytania dotyczące gry ,z racji że mam przegrane 400 + godzin. Postanowiłem utworzyć poprawne podanie o dział dla tej gry. Ludzie w innym temacie chcieli wymienić WOT na War Thunder a to mija się z celem. Gdyż stary temat nie wnosił o utworzenie działu a zamianę. Uważam stary za nieaktualny.
z poważaniem
Przewodniczący Ruchu Oporu War Thunder
Ryutaro