Petycja - Zwolnienie Rimejka ze stanowiska streamera

Tak jak w temacie, Rimejk nie jest kompetentną osobą na to stanowisko.

Jeśli ktoś się zgadza, proszę pisać w temacie.

OMG. Czego wy tak płaczecie? Po prostu go nie oglądaj...

@up ja nie oglądam, ale jeśli byłby inny streamer (flyjack pamiętam był spoko) to zapewnę bym oglądał ponieważ powinny to być bardziej streamy mmorpg(owe).org.pl niż rimejk(owe)!

Tak jak w temacie, Rimejk nie jest kompetentną osobą na to stanowisko.Jeśli ktoś się zgadza, proszę pisać w temacie.

To oni mu płacą? :o

P.S Ja tam nic nie mam do Rimejka..

Tak jak w temacie, Rimejk nie jest kompetentną osobą na to stanowisko.Jeśli ktoś się zgadza, proszę pisać w temacie.

Co za żenua! Odezwała sie kolejna urazona ambicja gimnazjalisty który zapewne za hejt na kanale Rimejka dostał bana i teraz musi jakoś to nadrobić zakładając temat na mmorpg^^ Chłopie nie podobają Ci się jego stream-y? TO NIE OGLĄDAJ! Zmusza Cie ktoś? Zajął byś się czymś pożytecznym w sobote np lekcje możesz odrobić, jutro byś wtedy nie musiał^^ Naprawde daruj sobie takie prowokacje a Admin niech jak najszybciej zamknię ten temat. Pisssss

Co za żenua! Odezwała sie kolejna urazona ambicja gimnazjalisty ktĂłry zapewne za hejt na kanale Rimejka dostał bana i teraz musi jakoś to nadrobić zakładając temat na mmorpg^^ Chłopie nie podobają Ci się jego stream-y? TO NIE OGLĄDAJ! Zmusza Cie ktoś? Zajął byś się czymś pożytecznym w sobote np lekcje możesz odrobić, jutro byś wtedy nie musiał^^ Naprawde daruj sobie takie prowokacje a Admin niech jak najszybciej zamknię ten temat. Pisssss

Jedyna osoba która zachowuje się jak gimnazjalista to Ty

Nie obrażaj kogoś tylko dlatego że nie zgadzasz się z Jej/Jego opinią.

Zapewne Ty byś był nią w 100%?

Idź zrób stream, jak zrobisz to lepiej masz prawo wygłaszać i hejcić. Dopóki nie ruszysz tyłka zamilcz i nie pokazuj swojejegłupoty innym.

*snip*

A ty może zrób coś pożytecznego dla Polski i poducz się swojego języka? "stream-y"? O matko i córko...

Po nowym layoucie mamy dostać wyłączenie automatycznego odpalania streamów, czekam.

podpisał bym sie pod tym krwią ale chlapać na klawiature nie będę ;p tez nie lubię remake za brak profesjonalizmu i 0 przygotowanie do gier w które streamuje (pamiętam stream NVO.... 20 lvl grając 10h czytanie po pare razy "co robi skill".." też się zgodze flyjack był lepszy jakoś przyjemnie się oglądało jego zmagania z grami ;p

ale oni go nie zdejmą bo to jest tak jak w policji ;p rączka racze myje ;p trafiają sie admini i modzi którzy sa spoko (po mimo ze dostałem od nich pare banów) ale sa i tacy ktorych nie cierpi (a nie dali mi żadnego bana) ^^

nic z portalem/forum nie zmienimy chyba że odkupisz portal od Chramusa ;opp

Rimejk jest spoko nie mam nic do niego. Nie wiem po co zaczynać wogle ten temat....

Tak jak napisał pan kilka postów wyżej, mam świadomość, że nie muszę oglądać Rimejka, ale chciałbym mieć jakąś alternatywę, która szczerze wątpię, że pojawi się, gdy grasuje tu jeszcze w/w "streamer".

Rimejk jest spoko nie mam nic do niego. Nie wiem po co zaczynać wogle ten temat....

Dlatego, że Ty uważasz, że jest "spoko", nie znaczy, że faktycznie taki jest. Po drugie po stylu pisania śmiało mogę stwierdzić, że nie masz więcej niż 12 lat / 60 IQ.

"wogle" = w ogóle

admin_ico.png
Połączyłem Ci posty, następny razem będzie warn za dp. Saluś

Z tego wynika, że każdy kto pisze w temacie bez względu na treść, jest za odwołaniem Rimejka :P

Jestem za!

Ja tego nie oglądam ponieważ jest to słabe...

Ja bym dał kogoś innego.

dla mnie Remejk może zostać, jak dzieci pójdą spać i przestaną komentować to się robi miła atmosfera

Ale ale przecież go wywalili czy o czymś nie wiem.

Twórca tematu powinien wiedzieć, że już taka petycja była kiedyś i to nie przejdzie. Też uważam, że Rimejk nie pasuje na to stanowisko, i mnie również strasznie irytuje, dlatego nie oglądam żadnego streamu z jego udziałem.

Decyzja o 'zwolnieniu' rimejka nie należy do Twojej/Waszej kompetencji także proszę nie tworzyć takich tematów bo one mijają się kompletnie z celem. Został założony temat 'Zażalenie' i tam proszę kierować wszystkie Wasze uwagi.

Dziękuję i pozdrawiam.

Tak jak w temacie, Rimejk nie jest kompetentną osobą na to stanowisko.

Jeśli ktoś się zgadza, proszę pisać w temacie.