Petycja!

Oj baranku, czytaj dokładnie "JAKĄŚ" REKOMPENSATĘ, nie RP, RP dostało NA serwer.

człowieku Ty nie umiesz czytać...

chodziło mi że jest napisane "JAKĄŚ" czyli sam nie wiesz dokładnie o jaką petycje chodzi

Już prawie 11k idiotów, którzy po prostu chcą free RP ehhh... świat spada na psy.

O Boże, nie wiem jaką rekompensatę człowieku, nie jaką petycje. Kończe dyskusje z Panem "nic nie rozumiem to się wypowiem". Ja nie chce free RP, RP kupuje, bo pracuje, więc mam za co, chce tylko jakiegoś boosta, cokolwiek, żeby nie dyskryminowali Europe.

Z tego co napisałeś, to już sam nie wiesz o co ci chodzi, ani czego chcesz. Wygląda to tak: "ja nic nie tak w zasadzie nie chcę, ALE wymagam odszkodowania, bo inni dostali". Dyskryminacja.. serio?

Pieprzycie, ze EU nie nie dostaje. Chyba jestescie tymi ludzmi ktorzy nie grali jeszcze przed rozlaczeniem EU na dwie platformy. Wtedy byly problemy, 40-120 minutowe kolejki. Wtedy dawali rp i to nawet sporo, dali nawet wtedy duzego ip boosta(na okolo 20dni byl). Te problemy co sa teraz to pikus.

Ba. Bywały dni, że gra leżała od rana do wieczora, zwłaszcza podczas finałów pierwszego sezonu. Nawet teraz nie ma takich problemów.

Trochę śmieszne, w SMITE jak przez jeden dzień nikt favor'ów nie dostawał ze względu na buga to następnego każdy zarejestrowany gracz otrzymał ich po 8000, jest to równowartość - jeśli zaczynasz od 1 lvla i masz bonusy za każdy zdobyty poziom - grania przez ponad tydzień, co dzień przy czym musisz zaliczać wszystkie dzienne. Na 30 to są nawet 2-3 tygodnie, Hi Rez potrafi zająć się graczami LoLa osobiście nie lubię, a fakt że was dymają jest rzeczywiście okropny, łączę się w bólu [*]P.S. To nie off-top w petycji coś tam wyskrobałem ^^

Raz, że naprawdę nie wiem w czym nas "dymają". Serwery mają przepełnione do granic i szukają sposobu, który pozwoli zwiększyć ich rozmiar. Niestety póki tego nie zrobią, to problem będzie...

A osoba która nie gra w coś, nie lubi tej gry, ale dołącza się do bezsensownej petycji jest - delikatnie mówiąc - śmieszna.

Oj baranku, czytaj dokładnie "JAKĄŚ" REKOMPENSATĘ, nie RP, RP dostało NA serwer.

Po raz kolejny poproszę o dowody na to, że NA dostało RP. Póki co słyszymy jedynie płakanie o tym że NA dostaje po kilka koła RP za każde problemy z serwerami oraz ludzi którzy grają na NA i są zdziwieni tym, że rzekomo cokolwiek otrzymali, bo tak nie było. Tak więc, poproszę jeszcze raz O DOWODY. Nie macie? Nie gadajcie bzdur o bonusowych RP.

RIOT nigdy nie był wyjątkowo chętny do dawania jakichś rekompensat. Na RP nie ma co liczyć, na skiny też nie (koreański team za rozdanie skórek do Sony miał poważną rozmowę z Riotem). A IP boosty... stawiam brylanty przeciw orzechom, że większość graczy będzie się pluć że to nic nie warte etc.

Zresztą, co was dziwi podejście Riotu do serwerów NA i EU? NA nie są tak zapchane, problemy z EU to coś więcej niż małe przerwy w działaniu - oba serwery są zakorkowane do granic. Riot musi zrobić coś żeby je powiększyć, a jak sami stwierdzili - dodanie nowych serwerów wbrew pozorom niewiele da. Poza tym serwery NA leżą w ich strefie czasowej... zabawne, ale to też swoje robi, wiecie?

Witam, polecam walczyś o swoje, mamy tu petycje, w której walczymy o jakąś rekompensate za błędy w połączeniach, w padaniu serwerów etc. NA dostało 2000 RP za te błędy, a Europe nic, walczmy o swoje!

Tutaj link: http://www.change.org/petitions/compensation-for-euw-eune-players?share_id=QcXGeKSant&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition