Petycja!

Witam, polecam walczyś o swoje, mamy tu petycje, w której walczymy o jakąś rekompensate za błędy w połączeniach, w padaniu serwerów etc. NA dostało 2000 RP za te błędy, a Europe nic, walczmy o swoje!

Tutaj link: http://www.change.org/petitions/compensation-for-euw-eune-players?share_id=QcXGeKSant&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

Niech napiszą po prostu że chcą darmowe rp.

Jak już mówiłem. Gówno zdziałacie takimi petycjami o aż takie odszkodowania. Zbliża się przedsezon więc problemy są bo trzeba wszystko przygotować.

Gram na NA od 3-4 lat i nigdy niedostawaliśmy odszkodowań typu skin czy 2000RP. Jak były kłopoty to dostawaliśmy maks. ok. 450RP bądź IP boost na pare winów.

Podpisałbym gdybym lubił LoL'a, ale LoL to gówno, więc nie podpiszę. Tak czy inaczej, tak jak Pan Czaress napisał wystarczyło napisać, że chcecie te zasrane punkcioszki i tyle, takie petycje i tak gówno zrobią, lepiej zaspamować im na forach w temacie jakimś niż robić jakieś petycje online...

Wprowadzanie ludzi w błąd z tymi 2000 RP za darmo na serwerze North america jest bardzo złe. Tak samo jak Avitus grałem na NA nim otworzono sklep aż do momentu możliwej migracji i fakt jest taki iż dostaliśmy te 450 RP jednorazowo . Fakt iż dostaliśmy około 12 boostów do IP jak nie mniej, ale przecież eune , też boosty dostało, pytałem znajomych o to więc wiem i nie wiem o co ta petycja. Płaciłem tyle lat za wowa miesiąc w miesiąc, czasem były jakieś przerwy na serwerze, raz nawet crash się zdarzył przez wprowadzenie nowego dodatku i nie zwrócono mi ani grosza. Największym błędem owej petycji jest wprowadzanie ludzi w błąd , mającym na celu podjudzenie graczy schematem polegającym "Oni dostali darmowe miliony rp a my to co, gorsi?!". Na kłamstwie jeszcze nikt nic dobrego nie zbudował i raczej tego nie zrobi.

Pogięło was? Petycję składać do Riotu o "Odszkodowanie" ? Jesteście żałośni, powinniście dziękować RIOT'owi, że możecie grać za darmo. Ci sobie petycję robią... śmiechu warte.

Rekompensata, odszkodowanie? za co? Riot nie jest wam nic winien czy coś w tym stylu. Twórcy mogą zamknąć nawet grę bez podania przyczyny.

Jak czytam o tym 2000RP to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ktoś napisze bzdury, a wy to łykacie niczym Bułgarka* przy autostradzie i dalej powtarzacie to samo.

Z tego co mówią gracze z NA, otrzymali oni jakieś 450RP. Wielkie mi coś, EU także dostało 450RP kiedy były MEGA problemy z serwerami (to co widzicie na EUNE nie może się z tym równać), do tego dostaliśmy IP boosty na jakieś 14 dni.

Swoją drogą, ostatnio słyszałem że NA dostaje 1000RP za każde problemy z serwerami. Wkrótce będzie to 5000RP. Strach pomyśleć ile dostaniecie za rok, znajomi z serwerów zza oceanu :)

BTW. Autor petycji pisze o mniejszym community w EU niż w NA? Jak dla mnie to jest dowód na to, że to dzieciak który nie ma o niczym pojęcia, ale zna język angielski i chce dostać $$$$$$ skiny za free "bo mu się należy". Gówno się wam należy, szczerze mówiąc - macie grę za darmo, w dodatku nie ma w niej grosza P2W, a jedyne faktyczne problemy jakie macie to jeden-dwa dni przerwy od grania (mówię o EUNE, bo gracze na EUW faktycznie mają powody do nerwów). Tak więc litości z tą waszą postawą roszczeniową.

Ta petycja to bezsens. Jedyne "odszkodowanie" jakiego można by żądać to jakieś 400 RP, albo kilka IP Boostów. Riot udostępnia LoL'a za darmo, więc w zasadzie nic nie powinni tak czy siak dawać. Ponoć na EUW jest znacznie gorzej, a wy macie problemy z tym, że czasem lagi są małe na EUNE. Jedyne czego można by się czepiać z tymi odszkodowaniami, to jest to, że w koreańskiej wersji LoL'a za jakieś problemy techniczne dali każdemu stałemu graczowi Silent Night Sona. Więc nie ma o co wg. mnie prosić.

Pierwsze konto w LoLu miałem na NA i raz dostałem IP Boosta za to, że gra padła chyba na 1 dzień.

Drugie założyłem na EU (przed rozdzieleniem na NE i W) i mimo słabego neta nigdy nie miałem większych problemów z połączeniem i mimo tego kilka razy dostalem IP Boosta.

Po rozdzieleniu na Nordic i West grałem na Nordicu i sytuacja była taka sama jak przed rozdzieleniem - brak problemów bądź drobne lagi/dc po wprowadzeniu nowego patcha.

Od miesiąca gram na Weście i muszę przyznać, że raz na 3-4 gry złapię lekkiego freeza czy na chwilę skoczy mi ping, ale to nie jest powód żeby żądać od firmy która daje wam dobrą grę za FREE jakiejś rekompensaty.

Także albo weźcie się za jakąś robotę jeśli chcecie bawić się w kupowanie skórek i innych pierdółek ze sklepu za RP, albo to sobie odpuśćcie, bo ciągnięcie firmy za kieszeń przy każdym drobnym problemem z laggami jest co najmniej śmieszne...

Pieprzycie, ze EU nie nie dostaje. Chyba jestescie tymi ludzmi ktorzy nie grali jeszcze przed rozlaczeniem EU na dwie platformy. Wtedy byly problemy, 40-120 minutowe kolejki. Wtedy dawali rp i to nawet sporo, dali nawet wtedy duzego ip boosta(na okolo 20dni byl). Te problemy co sa teraz to pikus.

Gram na EU od czasow CB i powiem wam że lącznie za free dali ponad 4000rp więc nie wiem czemu wy tak płaczecie z tą petycją która i tak napewno nie wypali. Osobiście uważam ze Riot to bardzo dobra firma

Magnum, tego IP Boosta na 20 dni dali po rozdzieleniu na Nordic i West z tego co pamiętam.

A co do darmowego RP. Ponad 4000 RP? God, kiedy? Na EU gram prawie bez przerw od wyjścia Xin Zhao i nie wiem czy dostałem za free (nie jako bonus do zakupu) 1/2 z tego.

4000rp przez całą kariere lol'a wychodzi średnio 1000rp na rok, a to nie jest dużo. Jeszcze pół roku temu miałem 0 rp ,a na chwile obecną mam juz 750 i to nawet nie wiem skąd

Trochę śmieszne, w SMITE jak przez jeden dzień nikt favor'ów nie dostawał ze względu na buga to następnego każdy zarejestrowany gracz otrzymał ich po 8000, jest to równowartość - jeśli zaczynasz od 1 lvla i masz bonusy za każdy zdobyty poziom - grania przez ponad tydzień, co dzień przy czym musisz zaliczać wszystkie dzienne. Na 30 to są nawet 2-3 tygodnie, Hi Rez potrafi zająć się graczami :D

LoLa osobiście nie lubię, a fakt że was dymają jest rzeczywiście okropny, łączę się w bólu [*]

P.S. To nie off-top w petycji coś tam wyskrobałem ^^

Jakby nie dali nie było by problemu. Jedynie narzekania jako to riot jest złe bo ma problemy z serwerami. Jednak jeśli 1 serwer dostał to reszta powinna też. Przynajmniej tak by było sprawiedliwie. Bo teraz pokazują graczom kto jest lepszy a kto gorszy.

Kłócicie się bez sensu... Ludzie mojego pokroju, którzy mają czas np. 2 godzinki, raz na pare dni usiąśc przy grze i pograć. Patrzysz, a tu serwery wyłączone. Mi nie chodzi o to, żeby dostać darmowe RP, nie chce tego, z tego zarabiają, każdy dobrze wie, że RIOT się wyleje na to. Chcę wywalczy jedynie jakiejś rekompensaty, oni chcą utrzymać nas przy graniu w ich gre, niech się starają. Chciałbym chociaż głupie przeceny skórek (tych fajniejszych troszke) w sklepie, cokolwiek, ale żeby pokazali, że na nas patrzą, tak jak jest na serwerach NA. Po prostu o to tylko chodzi. Mam nadzieje, że wyjaśniłem.

Witam, polecam walczyś o swoje, mamy tu petycje, w której walczymy o jakąś rekompensate za błędy w połączeniach, w padaniu serwerów etc. NA dostało 2000 RP za te błędy, a Europe nic, walczmy o swoje! Tutaj link: http://www.change.or...=share_petition

na czerwono podkreśliłem część zdania, która mówi że kolega jest łasy na rp i porostu chce je dostać, ale nie wie co i jak

coś typu "ONI DOSTALI JA TEŻ MUSZĘ"

na czerwono podkreśliłem część zdania, która mówi że kolega jest łasy na rp i porostu chce je dostać, ale nie wie co i jakcoś typu "ONI DOSTALI JA TEŻ MUSZĘ"

Oj baranku, czytaj dokładnie "JAKĄŚ" REKOMPENSATĘ, nie RP, RP dostało NA serwer.

To tak jak z palcem i ręka, zaczeli dawać RP za pomyłki, żeby graczom wynagrodzić "trud" czekania i teraz by chcieli jak najczęściej i za wszystko dostawać, byle by tylko nie zapłacić z własnej kieszeni, ach ten polaczkowy problem.

Macie grę za darmo, to się cieszcie, a że problem raz na jakiś czas się zdaży mówi się trudno, get a life