Pewna ankieta

Nie zdziwcie się w trakcie wykonywania tych czynności:

1. Podejdź do telewizora

2. Włącz "pusty kanał", czyli ten na którym jest DVD/konsola/inne dodatki, na którym ekran jest czarny.

3. Czy słyszysz piszczenie lub jakikolwiek inny dźwięk, który pozwoliłby ci odróżnić włączony telewizor od wyłączonego?

Czemu się pytam? Nikt z kilku osób które się pytałem nie słyszy odgłosu wydawanego przez telewizor - natarczywego piszczenia, które słyszę ja. Muszę sprawdzić czy jak jest u innych osób :D

Może to pomoże

U mnie jest cichutko (no oprócz muzyki która właśnie leci:P)

Psycholog... niektórzy mają minimalne wahania progów częstotliwości słyszalnych dla ucha. Skąd to wiem? Bo też mam tak jak kozak. Nie wszystko trzeba od razu kierować do psychologa.

Tak. Mam to samo, a wiele osób jednak tego nie słyszy. Piszczenie słychać też z większych odległości, dlatego też często nie widząc telewizora, mogę stwierdzić, że jest on włączony.

Moze poprostu to kwestia telewizora ;p

Też to słysze...

Emm, no ja też to słyszę. Aż takie to ważne Kozak? :P

Mam tak samo też się tym zdziwiłem i myślałem że jestem tym "JEDYNYm" :lol:

Nie zdziwcie się w trakcie wykonywania tych czynności:

1. Podejdź do telewizora

2. Włącz "pusty kanał", czyli ten na którym jest DVD/konsola/inne dodatki, na którym ekran jest czarny.

3. Czy słyszysz piszczenie lub jakikolwiek inny dźwięk, który pozwoliłby ci odróżnić włączony telewizor od wyłączonego?

Czemu się pytam? Nikt z kilku osób które się pytałem nie słyszy odgłosu wydawanego przez telewizor - natarczywego piszczenia, które słyszę ja. Muszę sprawdzić czy jak jest u innych osób :D