PGR Online - Farma + PVP

Ja też chętnie przetestuje.

Wysłane, zapraszam.

Chętnie przetestuje, jeszcze się nie spotkałem z taką tematyką

Również chętnie sprawdzę

Zaproszenie wysłane,

Lista zmian w kolejnej aktualizacji:

- Minimapa: wyróżnione własne gospodarstwa i pola,

- Spółdzielnia: przyciski wyboru ilości w skupie i sprzedaży, wybór skup/sprzedaż możliwy od razu,

- Możliwość zmiany nazwy gospodarstwa po kliknięciu na jego nazwę,

- Lista zdobytych nagród: ikonki podpowiedzi i 'dymki' z opisami.

Kolejna aktualizacja:

- nowe grafiki na mapie,

- kilka nowych ikon,

- możliwość rozpoczęcia zadania z nagrodami (kluby)

- skrzynia z nagrodami

- informacja o ilościach skupu i sprzedaży na oknie ofert

Wyślij zaproszenie , sporo mam wolnego czasu w tygodniu wiec spokojnie mogę sie pobawić ;)

Kolejna aktualizacja:

- kalkulator przeliczający opłacalność klienta,

- nowa nagroda w zadaniach klubowych: kalkulator,

- nowy przedmiot u Heńka: kalkulator,

- informacja o ilości pól uprawnych na oknie gospodarstwa,

- grafiki buraków, żołędzi i nawozów

- nowe zadanie do wykonania

z chęcią postestuję.

z chęcią postestuję.

I ja się również :)

Nie wiem, nie rozumiem po co niektórzy się zgłaszają jak potem ani razu się nie zaloguja w grze......

Aktualizacja:

- czat klubowy (tablica w klubie),

- drobne poprawki graficzne,

- dodatkowa informacja przy zakupie/sprzedaży

- drobne poprawki w kalkulatorze

Mimo wszystko wygląda ciekawie i miejmy nadzieje, że zapał autora nie jest "słomianym".

'Słomiany' zapał mija przeważnie po kilku dniach/tygodniach a projekt wystartował we wrezśniu zeszłego roku.

Też z chęcią przetestuje :)

Witam , tematyka przejedzona juz a wiem z doswiadczenia ze malo oplacalna , sporo macie pisania a gier tego potworzylo sie tysiace , ciezko wam bedzie cokolwiek zdzialac ale cos powodzenia

Nie ma niestety tematyki 'nie przejedzonej' a jakakolwiek próba wyjścia z czymś oryginalnym i innowacyjnym jest ryzykowna przy pierwszym projekcie.

Kwestia opłacalności: następne projekty planujemy jako opłacalne, ten nie musi taki być ;)

Nie chce byc uszczypliwy ale miej na uwadze ze przy obecnym nasyceniu rynku grami bez ryzyka,innowacyjnosci i oryginalnosci nic nie da sie zrobic , a twoj argument ze nastepne projekty beda oplacalne kojarzy mi sie z przyslowiem - gdyby babcia miala wasy ... , tematyki ,,nie przejedzonej,, jest mnostwo i uwazam ze powinienes zaczac od tematu na tutejszym forum wlasnie takiego jak - chce zrobic gre mam taki a taki pomysl , macie moze jakies propozycje uwagi etc . , przez krotki czas prowadzilem gre (sadzenie roslinek w prehistorii,hodowanie dinozaurow etc) i powiem ci ze bez funduszy rzedu kilkuset tysiecy zlotych na mega reklame ciezko jest sie obecnie przebic , dodatkowo platnosci z takiej gry w porownaniu do innych tematyk moge okreslic jako 1 do 10 tak wiec aby zarobic na serwer bedzie musial posiadac codziennie kilka tysiecy graczy dziennie , ja po polrocznej batalii o graczy etc zrezygnowalem gdyz po puszczeniu gry pracy coraz wiecej bylo a zarobki marne , ale z checia bede podpatrywal twoje postepy

Grę piszę raczej po to, zeby sie wprawić w pisanie gier. Padło na farmę, bo.....bo tak. Łatwo to napisać i można garściami czerpać ze sprawdzonych koncepcji koncentrując się na starannym pisaniu kodu. Gdyby padło na co innego to pewnie tobie by sie spodobało a znaleźli by sie inni, którzy skrytykowali by pomysł. Kilka tyś online nie jest mi potrzebne, w pełni wystarczy kilkuset graczy i sądząc po sytuacji na betatestach, jest to chyba do osiągnięcia.

W tym projekcie nie jest tak na prawdę ważny zarobek, wydatki nie są duże, ja mam stałą pracę i zwyczajnie mnie stać na to, żeby włożyć trochę kasy w coś, na czym tak na prawdę ja i zespół się uczymy. Oprócz tego, że niedługo będziemy mieć gotowy produkt, który na pewno zainteresuje pewne grono graczy to będziemy posiadać coś znacznie ważniejszego - silnik na bazie którego powstanie kolejna gra, oczywiście w dużo krótszym czasie niż obecna. Wtedy dopiero, mając też jako takie doświadczenie z graczami, ich podejściem do tematu, znając problemy, które mozna napotkać, zrealizowanie ambitniejszego pomysłu naprawdę nie będzie problemem. I, mając już wspomniany wcześniej silnik, poświęci się więcej czasu na sam gameplay. Bo teraz to połowa czasu schodzi na pisaniu narzędzi i projektowaniu pewnych rozwiązań, ktore potem będą po prostu gotowe do użycia.

Chetnie bym przetestowal. O ile jest jeszcze taka mozliwosc.

Cały czas jest możliwość, nie mamy limitu w ilości wolnych slotów ;)

Sprawdź PW.

Aktualizacja:

- nowe przedmioty: albumy roślin,

- stałe bonusy do doświadczenia z wybranego terenu,

- specjalne zadanie u Mariana,

- poprawki i zmiany w kalkulatorze.