Witam
Czy na JP wersji gry istnieje jakas Polska gildia ?, Obojetne na jakim serwerze
Witam
Przeszukujac stare posty na tym forum o tej grze znalazlem wzmianke o tym, ze istnieja tam dwie polskie gildie. Nie znam niestety ich nazw ani imion liderow. Podobno serwer angielsko jezyczny ma sie niedlugo pojawic (chyba ze znowu cos mi sie pomieszalo) wiec bedzie ciezko o spora liczbe polakow na serwerze japonskim (jp).
raczej nikt nie przejdzie na wersje SEA (zabawa z Proxy-Switcherem gwarantowana) a i wersja gry bedzie sto lat za murzynami
Czemu "100 lat za murzynami"? : P Nie kumam
wersja SEA bedzie startowac od wersji 1.0 czyli bez masy skilli jaki i class
Ja narazie mam zamiar grac na JP wersji. Zangielszczenie jest, moze nie jakies super ale wystarczy zeby grac . Pytam o gildie bo grac samemu w taką gierke nie jest jakos super xD
jak cos moj nick w grze NoVa (sa 2 i obydwie moje) ship 2 mozna mnie dorwac w godzinach od 16 (czasem w nocy xD)
wersja SEA bedzie startowac od wersji 1.0 czyli bez masy skilli jaki i class
Nie moga poprostu calej gry od razu "przeniesc" ? Troche bez sensu moim zdaniem A co do grania samemu to nie dziwie ci sie ^^ hehe
Nie wiem czy sie da, ale moglbys looknac na liste wszystkich graczy z danego serwera i szukac charakterystycznych polskich nickow Pozniej moglbys sie z nimi skontaktowac.
Jestes w jakiejs gildi czy grasz sam ?
http://pso2.playpark.com/en/ Wersja SEA cbt za 3 dni. Kluczyk się dostaje za danie lajka na fb. Wersja na launcherze 2.0211.2
pamietaj ,ze SEA ma ip blocka
I tak pingi wychodzą mniejsze(po 15 sekundowej zmianie proxy) niż na japońskim.
moze ale na jpn nie dostaniesz bana hyhy za free i do tego masz dostep do pso2 na ps vicie
Witam