Phobos Online

Fuu te screeny mnie odrzucaja wiem że nie będę w to grał grałem w tibie ale to tylko ze względu słabego sprzętu a teraz jest super i każde mmorpg śmiga jak szalone (nie tylko mmorpg)

Nie wiem jak ludzie moga grać w tibie przecież to takie głupie

Grafika:No Comment (chyba każdy wie jaka :P)

Skille:nie ma o czym mówić jakieś pierdnięcie ognia :P

Grywalność : nie wiem jak oni to zrobili większość tibijczyków jest uzależniona od tej gry ja sie z tego wyrwałem po roku chyba ale to jak napisałem wyżej ze względu słabego sprzętu

KLON TIBII JAK NIC!!

Człowieku co ty wogóle gadasz , ten sam silnik , ten sam iterfejs , masz racje to napewno nie jest klon.....

A skąd ty wiesz, że gra jest na tym samym silniku ? wyczytałeś to gdzieś ? Czy po prostu po screenach to stwierdziłeś ?

Pozwoliłem sobie stwierdzić po screenach , tak sanmo z interfejsem. W/g Ciebie to inny silnik?

zdaje mi sie czy zezenia też jest prawie identyczne jak to? ludzie odpalają otsa i mówią że mają nową gre...

Myślę, że nie jest to OTS, ale... tak, to ewidentnie klon Tibii. Już nie mówię o samej grze.

http://www.tibia.com/gameguides/?subtopic=newcomer

http://www.phobosonline.com/community-gallery

To po prostu pokolorowana strona Tibii na niebiesko. Ale mimo wszystko wygląda smakowicie. Od Tibii odróżnia go ten oto obrazek ;):

07.jpg

Po co w ogole taka dyskusja na temat kolejnej lipnej kopii tibi.

Fuu te screeny mnie odrzucaja wiem że nie będę w to grał grałem w tibie ale to tylko ze względu słabego sprzętu a teraz jest super i każde mmorpg śmiga jak szalone (nie tylko mmorpg)Nie wiem jak ludzie moga grać w tibie przecież to takie głupie Grafika:No Comment (chyba każdy wie jaka )Skille:nie ma o czym mówić jakieś pierdnięcie ognia Grywalność : nie wiem jak oni to zrobili większość tibijczyków jest uzależniona od tej gry ja sie z tego wyrwałem po roku chyba ale to jak napisałem wyżej ze względu słabego sprzętuKLON TIBII JAK NIC!!

Kuboszek, pierdnięcie ognia to potężny czar ! Używany bez umiaru i nieodpowiednio może rozsadzić d*pę :lol:

Następny archeolog! Nie odkopuj starych tematów żeby strzelić jakiś głupi tekst! @Warn za pisanie bezsensownych postów!

Dobra powiem coś (to nie odkopywanie starego tematu) Franz Marc (slawny ekspresjonista, twórca ekspresjonizmu) tez za życia nie byl doceniany , jednak jego prace aktualnie są bardzo cenione.

Phobos góra !

No i kolejny bezsensowny post + Double Posting! - Kubox66

chciałem przez to dać znać że Phobos was jeszcze zaskoczy i będzie miał dużo zalet

PS: Wieice że w Phobosie czasem pada deszcz ?

//Epic Fail... - R3m4ke

@up

Jaki fail :lol:

@topic

Mnie nie przekonacie że to jest coś innego niż tibia bo różni się tylko jednym : grywalnością

Gra podobnie jak jej pierwowzór - fail

To napewno jest klon Tibi.Niektórzy ci co grali ,lubili Tibie pewnie nie będą tak mówić ,że to jest to samo bo poznali te obie gry.. Ja osobiście też uważam ,że to klon Tibi :P

Nie tłumcie chęci i odwagi w zarodku. To, że gra jest klonem nic nie znaczy - Może akurat przerośnie pierwowzór? Szykanujecie dziecko, które na dobrą sprawę jeszcze się nie urodziło.

KONIEC SPAMU! @ZAMYKAM - Kubox66

Chciałbym wam przedstawić grę Phobos Online

Jest ona z grafiki podobna do Tibi lecz w grze widać zmiany, Aktualnie dostępne profesje : Mag, Łucznik i Wojownik

Gra jeszcze nie wyszła lecz trwają właśnie prace zakończeniowe związane z expieniem oraz bugami

Polska strona gry : Polska Strona można tam pogadac o grze i zobaczyć więcej scerenów, jest tam wszystko co wiadomo o grze , Zapraszam do gry oraz na Forum

firstmassiveexplosioniv3.png