Phobos Online

Chciałbym wam przedstawić grę Phobos Online

Jest ona z grafiki podobna do Tibi lecz w grze widać zmiany, Aktualnie dostępne profesje : Mag, Łucznik i Wojownik

Gra jeszcze nie wyszła lecz trwają właśnie prace zakończeniowe związane z expieniem oraz bugami

Polska strona gry : Polska Strona można tam pogadac o grze i zobaczyć więcej scerenów, jest tam wszystko co wiadomo o grze , Zapraszam do gry oraz na Forum

firstmassiveexplosioniv3.png

Robione na eclipse znow jakis ots?

a co to znaczy ? :D

LoL druga Tibia tylko jeszcze gorsze XD

lepsze jak dla mnie np. będą nowe serwery więc mozna będzie być dobrym w grze bo wszyscy nowi

Omg ja sie tak zastanawiam czy ty to powaznie polecasz czy stoirsz sobie z nas żarty....

LoL druga Tibia tylko jeszcze gorsze XD

Heh ,grales w to wogle? ;D Nie ocenia sie gry po okladce ;P Oczywiscie nie mam zamiaru w to grac xD

Omg ja sie tak zastanawiam czy ty to powaznie polecasz czy stoirsz sobie z nas żarty....

Czemu se z was stroje żarty ?

Bo taka gra, z założenia nie może być dobra.. Odpychająca jest już sama stronka, na której jest masa błędów wszelkiego rodzaju.

oficjalna strona gry www.phobosonline.com

Jak to jest tibia ots. Tylko na starej werjsi.

nie to nie jest tibia ! to jest nowa gra i sie nazywa Phobos Online <_<

Coś mi się nie chce wierzyć, że to "nowa gra"

Mniejsza o to, gra i tak mnie nie interesuje, za bardzo przypomina tibie. Przecież to widać, że to klon tibii. Tylko grafika troche zmieniona, na nie duzo lepsza.

ale jest :D

to jest nowa gra

Może i nowa gra,ale to na klon tibi.

Odezwali się znawcy MMORPG'ów dla których każda gra z podobnym rzutem izometrycznym jak w Tibii, oczywiście musi być jej klonem, bądź tzw. OTS'em. Wasze wypowiedzi są wręcz żenujące, nie mówię tutaj tylko na temat tej gry. Zanim coś napiszecie powinniście się zapoznać z grą, a dopiero potem ją oceniać, a nie spamować forum bezsensownymi i nic nie wnoszącymi postami. Wracając do gry, to miałem okazje zagrać w beta testy. Posiada ona bardzo innowacyjne rozwiązania klas (jak na taką grę). Bardzo miło wspominam poznawanie tej gry ;) także mogę śmiało polecić wszystkim 2D MMORPG'owcom by chociaż spróbowali i zasmakowali gry. A w szczególności, że ściągnięcie i zaczęcie grać długo nie trwa.

A mógłbyś powiedzieć dokładniej czym różni się od tibi?

Odezwali się znawcy MMORPG'ów dla których każda gra z podobnym rzutem izometrycznym jak w Tibii, oczywiście musi być jej klonem, bądź tzw. OTS'em. Wasze wypowiedzi są wręcz żenujące, nie mówię tutaj tylko na temat tej gry. Zanim coś napiszecie powinniście się zapoznać z grą, a dopiero potem ją oceniać, a nie spamować forum bezsensownymi i nic nie wnoszącymi postami. Wracając do gry, to miałem okazje zagrać w beta testy. Posiada ona bardzo innowacyjne rozwiązania klas (jak na taką grę). Bardzo miło wspominam poznawanie tej gry także mogę śmiało polecić wszystkim 2D MMORPG'owcom by chociaż spróbowali i zasmakowali gry. A w szczególności, że ściągnięcie i zaczęcie grać długo nie trwa.

Człowieku co ty wogóle gadasz , ten sam silnik , ten sam iterfejs , masz racje to napewno nie jest klon.....