Phoenix Dynasty

Siemka Witam wszystkich właśnie zaczełem grać w PD i widze ze tam mało ludzi gra a tym bardziej polakow.. prosił bym o wpisanie sie nadole graczy ktorzy w to grają nicki w grze itd.. pozdrawiam moj nic Event ser ten 2:D fire czy cos tam.. sorka za błedy :P pozdro

a i jeszcze szukam jakieś ekipy co by mi pomogła zrobić questa na żywioły mam 20lvl i rosnie:D

Ja jestem prawie cały czas, no chyba ze śpię , jest jeszcze dr.yvy , oraz mocna cytryna , oraz garść kilku innych których niestety nie pamiętam. Jak najszybciej wbijaj na metal server bo Fire idzie do zamknięcia /lub raczej do migracji z metalem. Jak masz pytania to wbijaj je tutaj lub na innych postach , a ja postaram się ci jakoś je wytłumaczyć . Jak by nie było to swój level już mam ;)

Pozdrawiam

Supian

ok napisze a moj nick; Paner

Zrobiłem nowego na mentalu czy jakos tak :D Palladina

W takim razie witaj w grze

Jak masz jakieś pytanka to wbijaj je tutaj , postaram się na nie odpowiedzieć ->jeśli będę wiedział :rolleyes:

Co do polaków w grze ,to jest ich trochę tylko się nie ujawniają , wierz mi na słowo.

Jeśli zapytasz o pomoc na ogólnym kanale to n pewno ktoś się odezwie, nawet jeśli nie to nic nie tracisz bo

zawsze można spróbować po angielsku ->nie trzeba go znać perfect -ale wystarczy chcieć :)

Pozdrawiam Supian

Witajcie :D

Każdego nowego zapraszam do JEDYNEJ polskiej gildi w PD :P

orefujemy pomoc w Questach itp :P

niestety mnie tam nie ma bo niechcący odszedłem i musze czekać tydzień xDD

ale śmiało możecie pisać na PW do MocnaCytryna

KREW I HONOR

Dr.yry :)

Poooooozdrawiam :PPPP

Ja jestem prawie cały czas, no chyba ze śpię , jest jeszcze dr.yvy , oraz mocna cytryna , oraz garść kilku innych których niestety nie pamiętam. Jak najszybciej wbijaj na metal server bo Fire idzie do zamknięcia /lub raczej do migracji z metalem. Jak masz pytania to wbijaj je tutaj lub na innych postach , a ja postaram się ci jakoś je wytłumaczyć . Jak by nie było to swój level już mam PozdrawiamSupian

nie dr.yvy :D tylko Dr.yry xDD

:o Dr.yry

W takim razie moja wina ,poprawiam się natychmiast i sorki za pomyłkę :)

Przyznam że ja też nie jestem w polskiej gildii, ale trzeba być wiernym tym którzy pomogli

mi w grze , poświęcili czas aby mnie nauczyć -> tak więc należę do gildii THE

Jednak zawsze staram się mieć czas aby służyć radą lub mieczem

Pozdrawiam

Co do polskiej gildii to już ona nie istnieje :P

postanowiliśmy że pójdziemy do innych lepszych bo w kilkanaście osób nic nie osiągniemy ;]

Nie rozwiązujcie jej na zawsze , zrób drugie konto i nominuj swojego chara na leadera , inaczej cały trud pójdzie

na marne, jest to strasznie smutna wiadomość , ale ja się nie dziwię. Sam byłem leaderem gildii Silent Murder

i to jest cholernie ciężka robota.

Odnośnie dużych gildii to proponuje ci przystąpić do THE / jestem tam ja i cytryna i kilku innych polaków/

pozostałe duże gildie to X-Force, 2 Legion , Warriors lub Kabayan , z czego 2 pierwsze mają najlepszą opinię

oczywiście tam też grają polacy

Hello

Ponieważ pojawiło się sporo graczy to zapraszam do gildii THE , jest ona międzynarodowa ,ale mam kilka miejsc dla graczy z Polski

Poziom nie ważny , liczy się chęć gry :P / język panujący ? brak zasad, każdy mówi w jakim umie :D

Uczulam aby na kanale ogólnym starać się mówić w języku angielskich , każdy inny nadmiernie używany lub osoba która

otrzyma upomnienie od GMa może otrzymać bana

Pozdrawiam

Supian

Hey Strzyga

Mam nadzieję że czytasz czasami tutaj posty o PDO , sorry że pomimo mojego wysokiego levelu nie

znalazłem czasu aby Ci pomóc. Niestety, ze względu na sprawy rodzinne nie mam za bardzo czasu aby

sobie pograć , a jeśli jestem zalogowany to gra w tym czasie moja córka.

Niedługo sprawa powinna się unormować więc jeśli Ty i pozostali gracze będziecie potrzebowali pomocy

dalej mojej pomocy to wystarczy zawołać mnie na chacie ogólnym .

Pozdrawiam

Supian B)

Hey StrzygaMam nadzieję że czytasz czasami tutaj posty o PDO , sorry że pomimo mojego wysokiego levelu nieznalazłem czasu aby Ci pomóc. Niestety, ze względu na sprawy rodzinne nie mam za bardzo czasu aby sobie pograć , a jeśli jestem zalogowany to gra w tym czasie moja córka.Niedługo sprawa powinna się unormować więc jeśli Ty i pozostali gracze będziecie potrzebowali pomocy dalej mojej pomocy to wystarczy zawołać mnie na chacie ogólnym .PozdrawiamSupian

ehhee,jasne ze czytam:D dzięki za pomoc w grze,wszędzie szukam jakiegoś info o PDO,boshe jak ja bym chciał aby to było po polsku:( ale i tak dam rade:D czekam jeszcze na GIFTkoda,i nie mogę się doczekać,Panie ADMIN,za dłógo go dostane na PW?

Siemka Witam wszystkich właśnie zaczełem grać w PD i widze ze tam mało ludzi gra a tym bardziej polakow.. prosił bym o wpisanie sie nadole graczy ktorzy w to grają nicki w grze itd.. pozdrawiam moj nic Event ser ten 2:D fire czy cos tam.. sorka za błedy :P pozdro

a i jeszcze szukam jakieś ekipy co by mi pomogła zrobić questa na żywioły mam 20lvl i rosnie:D