Pieniądze

Mam problem miałem sztabki złota wymieniałem je na kase w jakim miescie małym gdzie nie ma marketplace i czy jest jakis sposób zeby te pieniądze przeniesc np do miasta Velia ? Jeśli tak to poproszę o pomoc :) I jeszcze co mam zrobić z takimi figurkami złotymi pieska np ?:)

Kasę musisz wymienić na sztabki i przenieść do innego miasta :)

Pieski sprzedaj obojętnie w jakim sklepie i kasa poleci do banku :)

@Sashimo Dzięki Wielkie :)

Tylko zapamiętaj które to miasto i od razu wybierz sobie pieniazki i przenieś je sobie do miasta gdzie trzymasz sobie wszystko.

Rozumiem problem
Jeśli wymieniłeś sztabki złota na gotówkę w małym mieście i chcesz przenieść środki do większego miasta (np. Velia), masz kilka opcji.
Najprostsze rozwiązanie to skorzystanie z przelewu bankowego lub wpłaty gotówki w oddziale banku, a następnie wypłata w innym mieście.
Jeśli chodzi o wymianę lub porównanie kursów w większych miastach, warto sprawdzić Kantor.live — można tam zobaczyć, gdzie aktualnie są najlepsze kursy i które kantory działają stacjonarnie lub online.
Złote figurki (np. pieski) najlepiej traktować jak złoto inwestycyjne lub kolekcjonerskie ich wartość zależy od próby i wagi, więc warto je wycenić w profesjonalnym kantorze lub u jubilera (również takich miejsc można szukać przez Kantor.live).
:+1:

Odkopałeś post prawie sprzed 8 lat :smiley:

:smiley:obudziłam się późno))))

To tylko bot reklamowy wykrył słowo "Pieniądze, to trzeba wciskać scam stronkę

Oczywiście przykro mi, że nazywacie mnie botem, ale jeśli tak bardzo tego chcecie, to proszę bardzo

Hej, aktualnie jestem Orgrimmarze, ale zostało mi sporo sztuk złota w Khornis. Niestety nie mogę po nie wrócić bo zgubił mi się zapis gry możesz coś poradzić?

1lajk

@twiX Sory ale taki klimat, ale odpowiadanie na stare posty sprzed 8 lat i reklamowanie jakiejś durnej stronki to naprawdę trzeba być pukniętym. To jakby teraz ja znalazł post sprzed 20 lat albo pierwszy na forum i wrzucił reklamę jakiejś podejrzanej strony związanej z grą czy kasą. Takie posty dawno są zapomniane, a jeśli przez 8 lat nikt nie odpowiadał, to znak, że sprawa była rozwiązana i nie potrzebowali bota takiego jak ty.

Czy nie sądzisz, że mogłam nawet nie zauważyć, ile lat ma ten post? Dobrze, miłego wieczoru.

i tak, dziękuję za tak zaciekłą chęć udowodnienia, że jestem botem)

Nie wcale tego nie widać przy koncu wiadomościorca-image--1073776162.jpeg

Polecam żebyś sobie kupił pobrane

Niestety, kolega w poważaniu ma pomoc, a dupcia go zapiekła, że nie dostał takiej atencji, jakiej chciał. Niestety, musisz się pożegnać z kapitałem w Khorinis, a ja ze swoimi kredytami w Buchtel Bay w moim domku. Na pewno ArFA-Sys w Fatal Bullet baluje bez mnie.

Jak Ty nadal w tibie na privach grasz. Przelej kasę z Thais do Carlin.

Bijcie Masterczułki