Z góry przepraszam jeśli zamieściłem to w nieodpowiednim dziale, co do samej reklamacji nie widziałem żadnego punktu regulaminu który wyraźnie tego zabrania.
Jako kolejne forum o Endless Online, mamy zamiar przetrzymać ogrom czasu, było wiele forów, stron na których szczerze mówiąc, odchodziłem patrząc na zachowanie ortografii przez administratorów, ich głupawych newsów przez co po kilkunastu tygodniach wszystko upadało, szkoda słów. Tym razem postaram się zupełnie zmienić tą opinię, samemu tworząc forum internetowe o grze Endless Online. Już dziś możesz stać się jednym z użytkowników, pomagając w rozwoju ów serwisu. Za każdą rejestrację, za dodanie poradnika naprawdę dziękuje, wierzmy że wypniemy się wysoko ku górze, jeśli zauważę że rzeczywiście nam pomogłeś możesz i stać się w przyszłości administratorem potężnego forum! To raczej będzie chyba wszystko, reszta zależy od was, nie robię tego dla siebie aby być adminem i banować kogokolwiek, robię to dla zapalonych graczy EO, dziękuje i pozdrawiam - Damian.