Pierwsza SPRAWNA strona o Endless Online!

Z góry przepraszam jeśli zamieściłem to w nieodpowiednim dziale, co do samej reklamacji nie widziałem żadnego punktu regulaminu który wyraźnie tego zabrania.

eo_nepwpp.png

(Kliknij na logo aby wejść)

Jako kolejne forum o Endless Online, mamy zamiar przetrzymać ogrom czasu, było wiele forów, stron na których szczerze mówiąc, odchodziłem patrząc na zachowanie ortografii przez administratorów, ich głupawych newsów przez co po kilkunastu tygodniach wszystko upadało, szkoda słów. Tym razem postaram się zupełnie zmienić tą opinię, samemu tworząc forum internetowe o grze Endless Online. Już dziś możesz stać się jednym z użytkowników, pomagając w rozwoju ów serwisu. Za każdą rejestrację, za dodanie poradnika naprawdę dziękuje, wierzmy że wypniemy się wysoko ku górze, jeśli zauważę że rzeczywiście nam pomogłeś możesz i stać się w przyszłości administratorem potężnego forum! To raczej będzie chyba wszystko, reszta zależy od was, nie robię tego dla siebie aby być adminem i banować kogokolwiek, robię to dla zapalonych graczy EO, dziękuje i pozdrawiam - Damian.

A już myślałem, że internet zostanie opanowany przez 6-cio latków.

Gratuluje i widzę, że jeżeli projekt nie znudzi ci się po tygodniu to strona wejdzie na samą górę.

A już myślałem, że internet zostanie opanowany przez 6-cio latków. Gratuluje i widzę, że jeżeli projekt nie znudzi ci się po tygodniu to strona wejdzie na samą górę.

Dziękuje ci, nie powinno się to znudzić. Hosting strony jest darmowy tylko i dlatego, by zobaczyć czy jest jakieś zainteresowanie moim projektem, czy komukolwiek zależy na komunikowaniu się z innymi poprzez taki portal, jeśli będzie naprawdę spora ilość osób, postaram się o .pl.

Popraw interfejs, dorób zakładki. Zrób coś z tą stroną bo wstawiłeś tylko gotowy szablon i nie zbyt błyskotliwy banner. Bawiłem się na gotowych szablonach i wiem to i owo o tym. Edytowałem cały szablon, w necie jest wiele poradników.

Nie znam na tym się znakomicie, dlatego byłbym wdzięczny jeśli wykonałbyś jakiś dla mnie, nie mam jak zapłacić tymczasem, ale jeśli robisz to tylko i wyłącznie dla pieniędzy, możliwe że w końcu napiszę do kolegi i zrobi mi to za darmo, jest zmuszony wykonać dla mnie jedną przysługę, natomiast jednak gdybyś się zgodził? wal mi na PW tutaj lub w temacie.

Szczerze Ci radze, do tworzenia serwisu użyj innego CMS'a niż Fusion, z doświadczenia wiem, że w późniejszych etapach budowania strony ogranicza możliwości, będziesz miał potem problemy z przenoszeniem i konwersją bazy, a nie potrzebnie. Oczywiście jeżeli edytowanie CMS'ów nie jest dla Ciebie problemem, możesz zostać na nim, ale szczerze odradzam.

Do stworzenia nowego theme'a strony weź kogoś ogarniętego w tym temacie i znającego się na web designie, wbrew pozorom tworzenie szablonów nie jest takie proste jak mogłoby się wydawać, a robota jest wręcz katorżnicza. Na początek wystarczy szablon lekko nawiązujący do tematu strony, jak projekt wypali, wtedy zajmiesz się tym do końca.

Staraj się nie mylić z hostingiem strony domeny, bo to nie to samo.

PS: Postaw forum na osobnym silniku, ten wbudowany do Fusiona słabo się sprawdza w momencie kiedy dziennie jest więcej niż 10 postów.

Dziękuje wam wszystkim za konkretne sugestie, trwają odnowione prace nad stroną.

Zmień nazwę tematu ponieważ nie jest to sprawnie działająca strona, tylko kolejna działająca w sposób nie sprawny xD

Po wejściu na link:

Przepraszamy, strona nie została znaleziona.Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę główną www.cba.pl
Zmień nazwę tematu ponieważ nie jest to sprawnie działająca strona, tylko kolejna działająca w sposób nie sprawny xDPo wejściu na link:

Nie ma sensu tego zmieniać, skoro trwają prace nad stroną. Pomyślałem że o wiele lepiej będzie, jeśli stworzę forum nie stronę, forum wydaje się też być obiecujące na phpbb3 i nie mam raczej zamiaru tego zmieniać, pozostaje życzyć jedynie powodzenia.

FORUM WYSTARTOWAŁO!

To Forum nie ma żadnych forów.

Człowieku weź Ty się zastanów nad swoim postępowaniem. Dokończ tą stronę, zrób coś więcej niż logo i świeżą instalacje skryptu z forum dyskusyjnym. A potem dopiero lataj jak kot z pęcherzem i spamuj na wszystkich forach z dziedziny gier MMO i komputerowych o starcie Twojej skarbnicy wiedzy Endless Online. Temat zamykam, ponieważ nie ma o czym dyskutować, a przecież to jest właśnie idea for dyskusyjnych.

wierzmy że wypniemy się wysoko ku górze

Ja tam sie nigdzie wypinac nie bede. Mam swoja kulture, ot co.

Z góry przepraszam jeśli zamieściłem to w nieodpowiednim dziale, co do samej reklamacji nie widziałem żadnego punktu regulaminu który wyraźnie tego zabrania.

eo_nepwpp.png

(Kliknij na logo aby wejść)

Jako kolejne forum o Endless Online, mamy zamiar przetrzymać ogrom czasu, było wiele forów, stron na których szczerze mówiąc, odchodziłem patrząc na zachowanie ortografii przez administratorów, ich głupawych newsów przez co po kilkunastu tygodniach wszystko upadało, szkoda słów. Tym razem postaram się zupełnie zmienić tą opinię, samemu tworząc forum internetowe o grze Endless Online. Już dziś możesz stać się jednym z użytkowników, pomagając w rozwoju ów serwisu. Za każdą rejestrację, za dodanie poradnika naprawdę dziękuje, wierzmy że wypniemy się wysoko ku górze, jeśli zauważę że rzeczywiście nam pomogłeś możesz i stać się w przyszłości administratorem potężnego forum! To raczej będzie chyba wszystko, reszta zależy od was, nie robię tego dla siebie aby być adminem i banować kogokolwiek, robię to dla zapalonych graczy EO, dziękuje i pozdrawiam - Damian.