Jeszcze nie grałem w Archeage, ale mam zamiar wypróbować, szukam ludzi/gildii posiadającej ts3/mumble
Pierwsze styknięcie z Archeage
Szkoda czasu , Archeage wygląda jak praca , ciągła gonitwa za apexem albo goldem Chyba że masz ochote inwestować pieniądze to po 2 -3 tyg dogonisz tych lepszych graczy.
Ale przecież o to chodzi w grach mmo?
A ja myślałem, że o czerpanie przyjemności po pracy
to nie jest gra dla casuali, albo premium+nolife mode on(12-14h/day) albo karta kredytowa.
Ale przecież o to chodzi w grach mmo?
Widzicie ? i to jest "GRACZ"
WY marudzicie "jak chcesz dogonic to płać albo no life" ale nie o to chodzi w mmo ? o ciągłą rywalizację ?
Pewnie ze żeby coś tu osiągnąć trzeba tygodni jak nie miesięcy ale po to są te gry... -.- To nie single player gdzie gramy dla fabuły
Po za tym nie jesteście zbyt wygodni ? "Odprężyć sie po pracy" a kiedy MMO tak wyglądały ? chyba tylko crapy jak GW2 ale wtedy ci co sie odprężają po pracy mowia ze gra kupa bo za szybko wszystko sie ma i sie nudzi... gdzie tu sens?
AA ma to do siebie ze wynagradza czas poświęcony w grze odblokowując co rusz nowe zreczy plus daje mase zabawy w PvP
AA wynagradza gold sellerów na alledrogo . Z utęsknieniem czekam na L2 clasic . Zapraszam Magar w tej grze dowiesz się co oznacza rywalizacja od 1 lvla
Bo nie wcalenie nie grałem w L2.... -.- Dla mnie AA to dobre nastepstwo po L2 które po za grindem i PK nie miało prawie nic
To mało grałeś w L2 Zresztą ja wyraziłem tylko swoje zdanie . Może B2P uratowało by AA .
Dobra dzięki za odp zrezygnowałem z AA, wracam do Aiona
Jeszcze nie grałem w Archeage, ale mam zamiar wypróbować, szukam ludzi/gildii posiadającej ts3/mumble