Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

A dziś bedzie filmik z WoWa by Aeth First time :D

Jest okey,ale blagam! Przestan tak machac tym kursorem,jak cos pokazujesz to naceluj i mow co masz mowic. Drazni mnie to,nie wiem jak u innych .

Jak planujecie cos nastepnego po WoW'ie to ja chce wrazenia z silkroad :D

Wporządku ^^

A dzisiaj pierwszy filmik Aeth'a :)

Zapraszam do komentowania filmiku o grze World of Warcrat ! :)

@Up

Co do gier to pokolei, Silkroada nagram po nowym updejcie "Forgotten world" :)

No i filmik mojej produkcji jest . Jest w nim kilka błędów jeśli chodzi o montaż , widać te niedociągnięcia i jeszcze nie wiem czemu taka slaba jakosc (?) Ale ogółem myślę , że wyszło w miarę ;)

Kiedy wrzuciles? Czasami dopiero po czasie YT oprawia jakosc.

No i filmik mojej produkcji jest . Jest w nim kilka błędów jeśli chodzi o montaż , widać te niedociągnięcia i jeszcze nie wiem czemu taka slaba jakosc (?) Ale ogółem myślę , że wyszło w miarę

Wyszło bardzo dobrze, mówisz powoli i wyraźnie, to co mnie denerwowało we wcześniejszych filmikach to duża chaotyczność i pośpiech opisującego grę.

A w tym filmiku świetna odmiana - bardzo spokojna i przemyślana narracja. Sporo podanych ciekawostek i ogólnych informacji, w tym filmiku nie ma koncentrowania się na pierdołach - co też było problemem (w moim odczuciu) poprzednich produkcji. W tym wszystkim widać duży profesjonalizm i poważne podejście do tematu.

Po prostu piątka z plusem. ;]

Zgadzam się z tym co napisał Yang, nie mam żadnych zastrzeżeń, ba! Czekam na więcej.

"Priest"?

"Prajst" się powinno czytać.

Ogólnie fajnie. Tylko z angielskim średniawo.

admin_ico.png
Że co? Że jak? Widzisz i nie grzmisz, a mógłbyś tak czasem j...

http://pl.wiktionary.org/wiki/priest - wejdź tutaj i powiedz mi jeszcze raz jak się to czyta. - R3m4ke

Musze osobiście przyznać,że ten jego filmik jest genialny, krótki ale świetny ^^

Muszę z niego wziąć przykład ^^

Co do filmiku, to naprawdę idzie dużo wyciągnąć z jego krótkiej recenzji, tak trzymać :)

Gratulacje Aeth :)

Jestem zachwycony :D Nie wiedziałem , że tak dobrze mi to wyjdzie , wiec.. zapowiadam wam filmik.. ale nie wiem jeszcze z czego :D

możesz następny filmik zrobić o tym Company of Heroes Online ?

bo w necie nie ma żadnej polskiej recenzji/gramy pierwszy raz

Przerwa 2tygodnie, krócej, bądź już wogóle, Trzymajcie się :)

p.s Zartowałem ^^

Hmm.. Company of Heroes powiadasz ? Szczerze.. Ta gra nie za bardzo mi pasuje , pozatym jest polska videorecenzja . W najblizszym czasie na naszym kanale YT znajdzie sie filmik Perfect World , MU Online , 9Dragons oraz Silkroad . Jezeli zaproponujecie mi cos ciekawego , i mi sie spodoba , jak najbardziej moge wykonac jakis filmik :)

@EDIT Wkrotce bedzie filmik z Guild Wars ;) Taka mała niespodzianka :D

@EDIT 2 Filmik z Guild Wars ;) Trwa konwertowanie , scalenie i na YT . Za jakies pol h filmik bedzie . :)

Nie mam nic do zarzucenia ;) Dobre filmiki trzymajcie tak dalej !

P.S GoodChild odpisz mi na PW :D

Za ok. 15 min bedzie filmik z Guild Wars .. Sorry za jedna wpadke , powiedzialem , ze powiem pozniej o punktach Baltazara , ale zapomnialem.. Przepraszam ;/

@EDIT Podejrzanie predkosc lacza mi spadla i za 80 min bedzie O.o Tak btw , przepraszam za szczekaie psa w polowie filmiku :D

Już teraz jest filmik z Mu Online, a wkrótce będzie filmik z Guild Wars !

Do zobaczenia !

Jak jeszcze raz powiesz "knajt" to cie zajdę i zabije -.- btw ciekaw jestem jak wam wyjdzie z GW, jest to jedna z moich ulubionych gier, więc będę surowo oceniał.

Jak jeszcze raz powiesz "knajt" to cie zajdę i zabije -.- btw ciekaw jestem jak wam wyjdzie z GW, jest to jedna z moich ulubionych gier, więc będę surowo oceniał.

Nie szkoda Ci życia, w więziuenu za morderstwo ? To tylko jeden mały błąd ^^

P.s Jak Aeth nagrywał to się nie buntowałes o "Priest'a" ale u mnie o knight'a to tak ! :)

Przepraszam za drugi post

ale Guild Wars nie będzie, Aeth stworzył zbyt długi filmik ;O i go odrzuciło, przykro mi ^^

Musicie poczekać do jutra ^^! :)

@Edit

Jutro ciekawey dzień, mimo to będzie recenzja Perfect World, Guild Wars, i może coś innego ! :)

Przegladać kanał !

GoodChild - to co mnie boli (szczególnie widać to przy wideo o MuOnline) to fakt, że za dużo czasu poświęcasz na mało istotne elementy gry.

Pierwsze wrażenie - to pierwsze wrażenie, a nie omawianie każdego okienka i funkcji. To co mnie rozśmieszyło, to fakt, że system walki pokazałeś dopiero w ostatniej minucie, a wcześniej omawiałeś sklepy, tabelki, mapy, sezony itp. Mniej gadania - więcej akcji!

Może zacznij działać na zasadzie - login screen - tworzenie postaci - BARDZO SKROMNIE OPISZ INTERFACE - pierwszy NPC - pierwszy quest - pokazanie systemu walki a dopiero potem, pod koniec możesz powiedzieć co nieco.. wydaje mi się, że wszystko byłoby mniej nudne.

No chyba, że chcesz robić OPISY gier, to wtedy nie mam zastrzeżeń.

Takk.. GW mi odrzuciło.. Zaraz biore sie do robienia na nowo i wrzucania :)

@EDIT Prawdopodobnie dziś będzie również filmik z Aiona , także.. Zapraszam :)

@EDIT2 GW będzie podzielony na dwa party :)

@EDIT3 GW już jest , czekajcie na wrażenia z SUNA i Aiona :)