Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

Jak już wiecie, mamy swój nowy kanał,i tutaj będą nasze filmiki, nowe, i w lepszej wersji :)

Powinny co niektórym trafić do gusty, już nie będą takie jak kiedyś nuudne, to się zmieni...

Od dziś oglądajcie nas pod tym kanałem

http://www.youtube.com/user/OneClickMMO?feature=mhum

Jeżeli podoba się filmik "Zasubskrybuj" ! :)

Po co znowu ten sam topic? Dobra, poprzedni wywalam, ale na przyszlosc pamietaj, aby tak nie robic, bo robi sie syf.

On tak pisze nas i nas , ale poki co , nagrywa filmiki sam ;) Ja zajmuje się robieniem strony . Jak wiecie , mamy bloga : www.klikmmo.blogspot.com oraz stronę , na której jeszcze nic nie ma :D www.klikmmo.2ap.pl ;) Komentujcie nasz kanał na youtube , i dawajcie suby ;>

Part 1:15 - 1:42 po prostu epicki.

(Chodzi mi o Ether Sagę)

Hahhahaha. Masz racje, epic xD. Fajnie, spontanicznie to wyszlo.

Yaa... couple thangs stait.

Po pierwsze nie zabieramy, NIE ZABIERAMY SIĘ za podkładanie swojego głosu o ile nie mamy mutacji. Po prostu NIE. Nie obrażam tu nikogo wieku, możesz być geniuszem MMO - NIE. Po prostu.

Więc jeżeli chcesz robić blog o MMO - fine. Nie ma problemu. Ale nie robimy filmików z dziecięcym głosem. Dlaczego? Bo pierwszy odruch - o, jakiś dzieciak metina podkłada głos, co za żal. I to jest myśl która nawet niechcący każdemu przelatuje przez głowę.

Nie wszyscy kierują się stereotypami.

Mi osobiście jego recenzje "średnio" podchodzą, ale nie ze względu na jego młodą barwę głosu, lecz za samą ich (recenzji) treśc.

Yaa... couple thangs stait.Po pierwsze nie zabieramy, NIE ZABIERAMY SIĘ za podkładanie swojego głosu o ile nie mamy mutacji. Po prostu NIE. Nie obrażam tu nikogo wieku, możesz być geniuszem MMO - NIE. Po prostu.Więc jeżeli chcesz robić blog o MMO - fine. Nie ma problemu. Ale nie robimy filmików z dziecięcym głosem. Dlaczego? Bo pierwszy odruch - o, jakiś dzieciak metina podkłada głos, co za żal. I to jest myśl która nawet niechcący każdemu przelatuje przez głowę.

No co masz do jego glosu ? glos mu sie zmieni az taki zly nie ma gorzej jakby mial taki piszczacy.

Coraz lepsze filmiki lecz nie wiem czemu mi to wyglada bardziej na recenzje gry niz "pierwsze wrazenia" :|

Obejrzałem sobie filmik i do komentarza nie mam jakiś szczególnych zarzutów, ale kuuuhwa jak to mozliwe, że jakieś takie pokemoniaste crapy są w ogóle wydawane w Europie - gdzie są Ci gracze co potrafią patrzeć na te lejące się azjatyckie dzieci na ekranie przez kilka godzin dziennie. Nie jestem w stanie tego pojąć - nie wiem, może jakieś pieniądze w tej grze rozdają, mam taką nadzieję.

Part 1:15 - 1:42 po prostu epicki.(Chodzi mi o Ether Sagę)

No co wy chcecie ? Znak zodiaku, był skorpion,i byk, potem dopiero zobaczyłem Psa,Kota,Smoka i coś mi nie pasowało ^^

Dzisiaj dostępna będzie wersja mini "Gramy po raz pierwszy" z Jade Dynasty. filmik 9minutowy ^^

Powiem szczerze że pierwszy filmik z dekaronem był lepszy, przecież jak np. robisz filmik z footage'a (pierwsze wrażenia) to opisujesz co i jak się dzieje na początku, co zrobić a czego nie, co zostawić a co sprzedać, opisujesz na czym polega gra, a ty wbijasz sobie na postać na 17 poziomie i mówisz że "są takie teleporciki co dają buffy", no przecież to tylko na CBT będzie a Ty masz opisać grę, jej fabułę, jak np. z tym królikiem, to już coś opisałeś, są transformację i my już coś wiemy, ale po za tym to za bardzo nie opisujesz początku tych gier, raczej dajesz ogólną recenzję niż sam footage. Thanatarowi chodzi o to że są znaki zodiaku tylko tyle że Chińskie xD Może spróbuj zrobić filmik a potem podłożyć głos.

@Solken

Próbowałem, ale to nie wychodzi, bo to tak dziwnie, po za tym jak nagrywam to skupiam się na tym co się dzieje w grze i mówię to, ; podkładając głos zawsze za dużo gadam, i zabardzo mi to nie pasuje ^^

@Edit

Co do tego z Martial Arts hmm.. tak wyszło :)

Więcej już się to nie powtórzy,zresztą będziesz musiał obejrzeć nowe filmiki...

@Edit 2

jak już pisałem szykuję się coś ciekawwego, myślę,że jak wypali to ok. 20grudnia będzie na YT :)

kozak pewnie sam piszczysz po mutacji xd. co ty masz do jego głosu normalny głos w ogóle nie piszczał, jak chcesz usłyszeć piszczenia wbij do cs i posłuchaj na voice chat

Nowy filmik z Jade Dynasty , zapraszamy do komentowania ;) Jesli podoba Ci sie nasza dzialalnosc , prosimy o suba :D

Dekaron - Gramy po raz pierwszy [VER 2.0]

Zapraszam do komentowania ^^ :)

Mam prosbe mogl bys na nastepne "pierwszy raz" zagrac w 9dragons (PL)

No własnie filmik jest w drodze, wczoraj jeszcze w to grałem, dzisiaj zresztą też, jutro bądź pojutrze pojawi się filmik o 9D ;)

Hint: Wydmuchaj nos przed nagrywaniem, bo odgłos zasysania gili nie jest zbyt przyjemny.

Chcesz dodawać komentarz głosowy do swoich filmików? Okej, nie ma problemu, ale na litość boską, zadbaj o tą angielską wymowę. Nie wiem jak innych, ale mnie razi czytanie słowa "Knight" tak jak się pisze. I co najważniejsze, mów wyraźnie.

btw. "szield"?!

A Mnie się bardzo podoba. Może nie jest to jeszcze poziom jaki prezentują materiału od MMOHut, ale naprawdę nie jest źle. Oczywiście drażni mnie trochę Twój głos i zbytni "luz" w głosie (trzymaj mikro w jednej odległości od ust), ale to wszystko jest do ogarnięcia.

Ja np. dowiedziałem się podstawowych informacji i to wystarczy, czy warto pobrać gierkę:)