Pierwsze wrażenia z Tera Online

Nie są one tak niesamowite jak mógłbym sobie tego życzyć, ale pojawią się także materiały z tworzenia postaci. Zapraszam do subskrybowania i like'owania mojego kanału :

www.youtube.com/NereidPL

?Jak dla mnie gra jest wyśmienita lepsza ot L2,WoW,Star Wars itp. Ma w sobie to coś ale jeszcze nie grałem w GW2 więc nie wiem czy od tego tytułu jest lepszy. Tera zrobiła na mnie wielkie wrażenie bardzo.

Gra mnie osobiście zaskoczyła w pozytywnym znaczeniu.Gdy się zalogowałem, a nie było to lada wyzwaniem czekałem parę min.Wszedłem do kreatora postaci jak dla mnie super! rasy bardzo klimatyczne dużo klas i mój wybór przyszedł na łucznika, gdy już wybrałem swoja postać wszedłem do gry pierwsze co mnie zaskoczyło to przepiękna grafika nie daleko piękny wodospad a te chmury ahh.Osobiście uważam, że nawet za dużo tych kolorów ;) może później jest bardziej mrocznie, ale nie zagłębiałem się.Przyszło walczyć mi z pierwszym napotkanym potworem i walka była dość fajna system non target ahh i oto chodziło (Połączenie non target z otwartym światem to rzadkość w mmo).Już rozmyślałem nad kupieniem preorder'a, ale wstrzymam się, bo na razie nie chce pochopnie wydawać pieniędzy.Jeszcze czekam jako fan na Guild Wars 2 może pozamiata rynkiem gier mmo nie wiadomo ;)

Gra wręcz wysmienita, ile to lat już czekam na grę tego typu, a co do walki i klas to Wojownik i Łucznik są jak dla mnie najbardziej dynamiczniejsze, tak wiec jak bym se kiedyś ta gre zakupił to będę się zastanawiać na tymi dwoma klasami.

Nie są one tak niesamowite jak mógłbym sobie tego życzyć, ale pojawią się także materiały z tworzenia postaci. Zapraszam do subskrybowania i like'owania mojego kanału :

www.youtube.com/NereidPL