Co powiecie na to, żeby swoje pierwsze wrażenie z daną grą opisywać? Coś w stylu relacji na żywo z Gamecornera. Mam na myśli oczywiście opisy redaktorów To mogłoby jakoś urozmaicić forum.
Pierwsze wrażenie
Jak w stylu MMOHUT to bym to kupił
Coś a'la CDAction?
Właśnie ten pomysł umknął mi podczas wczorajszej narady. Jestem jak najbardziej za!!!
Nie wiem o co chodzi =x Mogę prosić o przykład takiego tekstu?
Właściwie miałem na myśli coś takiego http://gamecorner.pl/gamecorner/1,98214,8057934,Disciples_III___relacja_na_zywo.html Ale to z gamewalkerem też dobry pomysł.
Pomysł dobry, acz czasochłonny. Nie wiem, czy miałbym chęć/możliwość by siedzieć straight 4 godziny, do tego co rusz przerywając grę dodawaniem screen'ów =x
To można zrobić już po grze Wystarczy zgrywać materiały w trakcie rozgrywki, po czym je jakoś opisać i umieścić.
Dobry pomysł jest z tym w stylu gamecornera, relacja na żywo, ale trzeba by było je zapowiadać, no i by był lekki problem z filmami bo jednak opóźnienie jakieś jest. Bardziej jestem mimo wszystko za czymś w stylu wideo recenzji z napisami na dole ekranu albo ewentualnie głosem osoby recenzującej (choć to ostatnie na przykład w moim przypadku odpada).
Co powiecie na to, żeby swoje pierwsze wrażenie z daną grą opisywać? Coś w stylu relacji na żywo z Gamecornera. Mam na myśli oczywiście opisy redaktorów To mogłoby jakoś urozmaicić forum.