Pierwszy Gameplay GTA V (LEAKED!)

https://www.youtube.com/watch?v=Ytdc7X_dZRE&feature=youtu.be

Jak wrażenia?

No powiem Ci że nie spodziewałem się, że 4k da aż taką różnice w grafice! Good Job R*!

A jakie mają być jak premiera 15 kwietnia? Ja kupiłem za 15 zeta bez multi, pogram przejdę i zapomnę, jak będzie dobrze to kupie na jakiejś promocji i tyle

Pewnie kupiłeś te konto na steamie za 15 zł, a nie grę bez multi xD Ciekawi mnie jak to będzie wyglądać, jak na 1 konto będzie próbowało zalogować sie ze 30 typa.

Premiera 14 kwietnia o godzinie 1 w nocy.

@up no co ty nie powiesz normalnie geniusz :) trochę problemu było żeby zalogować się i zacząć pobieranie (trzeba trochę odświeżać logowanie i idzie), ale jak już zacznie to nawet jak cie rozłączy to dalej pobiera XD, a jak się gra ? po zakończeniu pobierania ustawiam sobie tryb offline i nie ma problemu już nie trzeba się logować normalnie się gra wraz z updatami z tym też nie ma problemu :)

tylko konto do Sociala nie jest oddane, ale to do multi potrzebne... z resztą 15 zeta to jak zjeść dobrego kebaba

Nie wiem. Ja do tych kont na steama nie jestem przekonany. Jeśli konto po jakimś czasie dostanie bana, to prędzej czy później wkleisz cracka :P No, ale z drugiej strony za 15 zł można zaryzykować.

Dobrze, że dali ten preload na steamie, bo 59 giga do zassania :). Kompresja w uj :). Nawet przy moim 50Mbit bite 4 godziny pobierania :X

To chyba nie pobierało ci full łączem, bo mi na necie 32 Mb/s pobrało grę równo w 5h :P

Gra rusza o 1 w nocy (naszego czasu), więc czeka ktoś do tej godziny ? Ja chyba pójdę spać i z ranna zaatakuje Los Santos xD

Najlepsze jest to, że ja o tej grze nic nie wiem. Nie grałem w GTA V na PS3, ani na nextgenach. Przez 2 lata unikałem wszelkich filmików (fakt parę z gta online widziałem), ale jeśli chodzi o gameplaye z głównego wątku, to nic nie oglądałem, więc jutro będzie mój "pierwszy raz" B):wub:

Ja tam jutro wieczorem pogram :)

https://www.youtube.com/watch?v=Ytdc7X_dZRE&feature=youtu.be

Jak wrażenia?