Pierwszy GP

Siema !

Piszę ponieważ mam pewien problem.

Mianowicie gram na serwerze Anuhart, gdzie GP chodzi po 24mln Kinah. Gra się przyjemnie i bez niego, ale pytanie brzmi jakim sposobem mam na niego uzbierać ?

Mając 31lvl, mam dopiero 2,5m czyli jakąś 1/10 tego ile potrzeba, a nie uśmiecha mi się dostanie go na 50,60lvlu... Proszę o jakąś podpowiedź - będe wdzięczny.

Jeszcze dodam, że kase wydaje tylko na teleporty.

najlepiej z eventow ja wydropilem enhant stone lvl100 ktory jest wart tyle co gp

wbij do jakiejs gildi tam ci pomoga

eventu juz nie ma....wiec nic nie dropnie z niego :)) ogolnie na free watpliwe jest toczy kiedys uzbierasz te 24kk a jak tk to bedzie to lvl zapewne 50+++++ gdzie ebz golda packa juz mija sie sens gry ;] kup na alegro 1 tyle :)

na allegro Gold Packa masz za 25zł, albo możesz kupić 50kk za 35zł i masz już na dwa Gold Packi chociaż nie wiem jak jest ze sprzedawanie golda na allegro jeżeli chodzi o Aiona.

.

Z tego co pamiętam kasa zaczyna dobrze lecieć na 40+ lvlu. GP uzbierany od 40 do 42 lvl, ale wtedy gdy ja grałem chodził on po 15kk.

Siema !

Piszę ponieważ mam pewien problem.

Mianowicie gram na serwerze Anuhart, gdzie GP chodzi po 24mln Kinah. Gra się przyjemnie i bez niego, ale pytanie brzmi jakim sposobem mam na niego uzbierać ?

Mając 31lvl, mam dopiero 2,5m czyli jakąś 1/10 tego ile potrzeba, a nie uśmiecha mi się dostanie go na 50,60lvlu... Proszę o jakąś podpowiedź - będe wdzięczny.

Jeszcze dodam, że kase wydaje tylko na teleporty.