Zapraszamy na Pierwszy Polski Portal gry 12sky2 www.12sky2.pl
Poszukujemy Pilnie Moderatorów!!(Więc info unas na forum)
Strona dopiero w budowie ukończymy ją w ciągu 2-3 Dni
Zapraszamy www.12sky2.pl
Rzeziu
Zapraszamy www.12sky2.pl
Rzeziu
Po pierwsze strona nie działa. A po drugie to nie jest słup ogłoszeń : /
Po pierwsze strona nie działa. A po drugie to nie jest słup ogłoszeń : /
Działa, Działa. Strona nie zachwyca...
Najpierw trzeba było te stronę bardziej dopracować a później promować bo teraz jest prawie wszędzie"w budowie text text text"czy coś w tym stylu.
A i to Twoja strona??
Tak moja strona co do text to uzupełniamy ,a reklamuje bo poszukujemy moderatorów i chcemy rozwinąć forum.Nice 1 reklama tu i na stronie juz 131 wizyt
Tak moja strona co do text to uzupełniamy ,a reklamuje bo poszukujemy moderatorów i chcemy rozwinąć forum.Nice 1 reklama tu i na stronie juz 131 wizyt
Oj żeby ta reklama ci bokiem nie wyszła dziś masz 131 ale ludzie wejdą 2-3 razy i przestaną wchodzić jeśli strona nie będzie gotowa nie reklamuje się czegoś czego praktycznie niema a co do moderatorów wystarczyło by napisać że ich poszukujesz do 12sky2 zgłoszenia na PW czy email ale wstrzymać się z podawaniem linku do strony te parę dni
Jak na razie tylko skille są zrobione a reszta to co??Gdzie to jest??
Ja Ci mówię najpierw zrób stronę do końca a później promuj...
Zdecydowanie zgadzam się z Kuboszkiem(yyy... tak to się odmienia). Strona nie jest jeszcze dokończona, jest ledwo zaczęta. Promowanie jej obecnie mija się z celem. 131 wizyt, no nie stety obawiam się może ich nie być więcej. Wiele osób zapewne odwiedziło twoją stronę zaledwie raz i nie zrobi tego już nigdy więcej.
Strona odstrasza i tyle póki co nikt z tworzących nie powinien o niej wiedzieć ;[.
Zapraszamy www.12sky2.pl
Rzeziu