Pisze tak dlatego, że serwer jest offline, każdy coś takiego ma ;D Gdy będzie online, normalnie będzie można założyć konto i cieszyć się grą ;D Nie mogę się doczekać, jak będzie, w końcu nie będę się denerwował jak ktoś mnie zabije, dlatego że wydaje full kasy na rps ;D Znajdzie się może jakaś ekipa ? ;D Żeby na późniejszych lvl(60-99 ;D) pograć w pt ?
Pierwszy prywatny serwer Rohan Online!
spoko zalozymy wlasna guildie,moze niech bedzie w tym temacie jakis informator czy serwer on czy off .Jak serwer bedzie czynny to zaczniemy u ludzi bo tam najlepiej sie gra
Powstaje już jedna polska gildia ( więcej info na forum RO)
Spoko ;D Jakby co gram dhanem, predator albo avenger ;D Później wybiorę subkę ;D Jak raty są 30x to szybko wbijemy 50 lvl, mam nadzieje, że ses będzie tani ;D
a wiecie kiedy on bedize? Ja chyba archer
Kiedy będzie On wie tylko DD.
Dla kogoś ogarniającego wbicie w jeden dzień 50+ tam to jest nic.
Dobrze, że grałem w to na globalu z 3 miechy ;D To ogarnę to i owo ;D Jeśli chcesz wiedzieć kiedy będzie online serwer siedź 24h/7 na forum ;D
tutaj nie ma RPS kasę nieraz dostaniesz od GMA te 10kk lub wiecej
Idzie weekend a serwer ciągle offline co? Chyba znowu nie będę miał co robić ;D
Quick Updates!
DeadlyData worked last night on finishing more converters. Some in-real life issues kept him from finishing these as scheduled and we apologize for the delay. Once all the converters are done, we will be able to edit a lot of aspects of the game, such as making the "Item Mall" items tradeable for everyone. This leads me to the next subject, the donation panel items and costs. I've been working with the other staff members to complete a list of items that will go on the donation panel. Any list of items for the donation panel you've seen so far is false. The list is complete, and when the time is appropriate, everyone will see the list of items posted on the forums.
This is what will be upcoming, in retrospect:
Deadly will finish the converters and the files will be edited according to plan
These files will be briefly tested on the server
Game Moderators will get a chance to explore and experiment with their in-game commands
The server will be open to public for open beta
Thanks for your continued patience, and I can't wait until everyone gets to enjoy the game. Once again, don't ask when the servers will be online. At this point, the maintenance is in its final stage, so it should be soon. Also, don't forget to like the Official Xor Networks - Rohan page!
To znaczy ze serwer nie dlugo bedzie on moze nawet dzisiaj jeszcze wlacza .......
Od tego posta moi forumowicze nie piszemy wiecej , zadnego off-topu, napiszcie tylko kiedy bedzie on.
Czemu na górze pisze SERVER IS ONLINE tzn że można pobrać i się zarejestrować a co naj ważniejsze grać????
Rozmawiając na czacie XorRohan'a poruszyłem ten wątek z "Server is Online" i napisali mi, że to znaczy, iż forum jest online a nie server. Ale pobrać i zarejestrować się chyba można.
Ja już się zarejestrowałem i pobieram miejmy nadzieję że może jeszcze dzisiaj będzie online
Ja mam pobrane, zainstalowane i czekam już tylko jak odpalą serwa ;D Mam nadzieję, że jutro go odpalą
Witam Czyli co jak odpala serwy zaczniemy razem grac ok? ja tam zachorowalem a stara weekend parujacy wiec miejmy nadzieje ze jutro odpala ,a mozemy pisac kim gracie jaki nick i gdzie zaczynamy
zielakPL
Human pozniej zrobie dekana
Zaczynam w human town bo tutka nie ma sensu robic
A i gramy na tym serwie Frist xor rohan serwer jakos tak
Klasa: Dhan(jak ses tani to avenger ;D)
Nick: DeaghunPL
Miasto: Też zacznę u humanów ;D
Server caly czas off -,-
Looknijcie panowie i zobaczcie jest tam jakis wpisek 3:48h http://www.facebook.com/pages/XorNetworks-Rohan/190077791022700
Nie wiem jak wy, ale nie z czaiłem o co mu chodzi temu z 3:58 before to OB