To znaczy, że 3h 58min do Open Bety
Pierwszy prywatny serwer Rohan Online!
To jednym słowem za***iście panowie, tylko że on to napisał 10h temu ;D haha
Jeszcze off??? a btw ten server jestt 24/7 h?????
PS czy ten ROHAN ma wirusy bo mój antywirus Avast wykrył zagrażenie???
Mi też wykrywa jak będziesz grał, będziesz musiał wyłączyć antywirusa, a jak skończysz to zrobić skan najlepiej ;D
tak napewno wyłącze antywirusa hehe
A ta gra jest "czysta"???
ehh serwer off czemu ?
Ja pierdziele ludzie. Po co spamujecie "dlaczego off" widocznie coś robią co nie pozwala uruchomić servera. Sprawdzajcie gł. str. i forum, a nie spamujecie tutaj.
Ej czemu jak włączam grę to wyskakuje podczas logowania napis : your account is not registered
PS.Grę przez co wlączacie:Loader,RohanClient, czy XorRohan??/
przez patch 1
Dobra pobrałem patch włączam grę wybieram server i przy wybieraniu postaci gra się zatrzymuję i oczywiście Avast
Dobra pobrałem patch włączam grę wybieram server i przy wybieraniu postaci gra się zatrzymuję i oczywiście Avast
Jak ty niby chcesz wbić na serwer skoro off jest... Ten temat został już poruszany miliard razy SERWER JEST OFFLINE dopóki: DD nie zrobi porządku z plikami do IM itemów, a następnie GMowie muszą sprawdzić komendy dopiero wtedy SERWER bedzie ONLINE, więc pytanie kiedy będzie on, czemu nie działa to idiotyczny spam tak leniwych ludzi, którzy nie są wstanie przeczyć 1 tematu...
the moderators is already testing the game, after that it is for us to play it !
To znaczy ze medoratorzy skonczyli prace czy cos i nie dlugo bedzie mozna grac czyli moze za kilka minut :DDDDDDD albo jutro
Wziąłeś pod uwagę to, że jest to komentarz jakiegoś typa na FB, a nie info od Raya bądź DD?
Czy ten priv był kiedykolwiek online???
Chyba dzisiaj o 12 wlacza serwy , bo dzisiaj mial niby bbyc on
tak
@UP
A kto ci to powiedział?
Dziś o 12 będzie włączony ? Yea !!!! ;D A co do pytania wyżej, tak serwer był włączony patrz niżej:
http://www.youtube.com/watch?v=eIniJy7oNTw
powiedzialem ze moze bedzie wlaczony
A i jesli do srody nie bedzie on to mam go w d*pie
Gram z Wami jak będzie on. ;]
gora ty wiesz chociaz co to rohan?