A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany .. jak chcesz znać koniec to oglądaj reklamy.
Pierwszy prywatny serwer Rohan Online!
Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już twój problem. Przed moim postem napisał inny użytkownik tego forum, że pozostaje sprawdzenie kilku komend i wprowadzenie kilku patchy. Co UWAGA "zajmie im dosłownie CHWILKĘ". Jak widzisz chyba wystarczająco Ci wytłumaczyłem. Chwilka to krótki okres czasu, więc MOŻLIWE powtarzam MOŻLIWE jest że już nawet dzisiaj będzie można grać.Co do Twojej wypowiedzi.P.S nie jestem żadnym "jasnowidzem"
Szczegół, że to nie do ciebie mówiłem ale whatever, co ja tam wiem, przecież to ja nie umiem czytać ze zrozumieniem.
Szczegół, że to nie do ciebie mówiłem ale whatever, co ja tam wiem, przecież to ja nie umiem czytać ze zrozumieniem.
Skoro tak to nie wiedziałem, przepraszam za obrazę Twojej osoby
Serwer już ruszył, zapraszam wszystkich więcej info na tej stronie ;D
http://rohanonline.pl/forum/index.php?topic=19234.0
Ojj przepraszam nie do czytałem Znów się stało coś z serwerem, nie można się zalogować. Serwer był online jakieś 2-4h, następnie coś się zjebało i będą musieli to naprawić.
Przed chwilą dowiedziałem się również, że ses będzie można kupić tylko za realną kasę(około 16 zł za sztukę), ludzie chcą zrobić petycje na forum jak stronka będzie działać, ale nie wiadomo co im z tego wyjdzie. Czas pokaże ;D
Myślałem że już sobie zagram ;D
Jak ses'y będą za rl kasę (i za te 16zł) to się nie opłaca grać. Na globcu były tańsze. Oby coś z tym zrobili, bo jest to beznadziejne.
Pierw to Ty się módl o to żeby serwer był online, a nie już myślisz o ses-ach. ;p
Strasznie wolno się ściąga 95kb/s macie może jakiś alternatywny download?
@cAMEL
Ale po co mam się modlić o ty by był online skoro nie będzie się opłacało grać z takimi cenami.
Tez macie blad jak laucnher odpalacie?!
Strasznie wolno się ściąga 95kb/s macie może jakiś alternatywny download?
Niestety ale ja ściągałem też z alternatywnego źródła, i jak ściągałem 2 dni temu wieczorem to szło po 240kb/s.
Poszukaj na torrentach może już ktoś wrzucił.
Tez macie blad jak laucnher odpalacie?!
Can't load list.

Patch Error Download #1 Help?
Serwer sie utrzyma kilka tygodni potem padnie na zawsze tak jak zawsze
Hahaha juz strona nie dziala
Gz super serwer no po prostu forever

Strona działa...
Nie dziala chyba forum dziala nie strona
Ja też mam zamiar zagrać. Może jakaś ekipa sie zbierze ?
Jeżeli server będzie działał normalnie to bardzo chętnie się dołączę.
Dziala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie wbilem do gry wyjebalo mnie bo cos z mapa i patcha sciagnolem i za***iscie cant load nie no sciagnolem odnowa i to samo to serwer to juz serwery metina sa w lepszym stanie