Pierwszy prywatny serwer Rohan Online!

Nawet jak będzie o 12 to nie naszej tylko czasu serverowego zalecam zajrzeć na stronę i zobaczyć kiedy będzie.

juz wiadomo dzisiaj nie bedzie bo nic nie napisali jak zawsze pff

Zielak, mam nadzieję że jesteś w błędzie.

Tak poza tym to serwer działa, jak widać kilka osób zdołało się na nim utrzymać, aczkolwiek na Nas dopiero przyjdzie czas za kilka może kilkanaście godzin.

Serwer on jak to?

HAhaha nic o tym nie ma i nie jest on

Jemu nie chodzi o to, że jest online, tylko, że wcześniej był, jak nie wierzysz proszę o to dowód:

http://rohanonline.pl/forum/index.php?topic=17454.1020

Serwer był online mniej więcej między grudniem a lutym(początkiem). Byłą to CBT(zamknięte beta testy), obecnie serwer jest naprawiany, bugi są usuwane i takie tam duprele. Po tym wszystkim jeszcze robią WIPE(każdy zaczyna od zera). Następnie zacznie się OB(otwarte beta testy) i wszystko będzie w porządku, nie będą już wyłączali go na tak długo. Serwer będzie on na przełomie najbliższych dni

nie-.- wteedy mogli wszyscy grac, ale bylo duzo bugow dlatego zamkneli i otworza niedlugo..

Czy czat na ich stronie został zlikwidowany? bo ostatnio zaleźć go nie mogę.

Zielak powiem tak, pierw poczytaj na forum XorRohan, dopiero na mnie naskakuj i wyśmiewaj. Z moich informacji wynika że obecnie na serwerze są ludzie.

Znaczy to że serwer jest online, niestety tylko dla Xor team-u, dla nas obecnie jest blokada wstępu na serw. Ale nawet na facebooku XorRohan, piszę że na serwie wciąż są zalogowane osoby.

Po prostu byli już zalogowani na serwie podczas gdy tymczasem ludzie z Xor naprawiają czy co tam robią.

W każdym razie robią to dla nas (graczy), więc pierw zainteresuj się głębiej, dopiero na mnie naskakuj.

"the maintenance is in its final stage, so it should be soon" znaczy że testy już są u końca, i niebawem będziemy mogli grać

Pozdrawiam Jack.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) lol face

Today, Deadly finished his bin/xls converter project, and all "Item Mall" type items have been made tradeable and were tested on the server. Also, a moment was given for your GM team to learn about the commands they have to support the players in-game.

The proper bin files will soon be added to the patcher, the rates will be properly adjusted and the server will then be opened to the public! Just a few reminders:

The custom NPC with selected "Item Mall" items will not be available at the start.

Donation items will be done manually until an automated Donation Panel is complete (more information will be available about the donation method in the next few days)

To jak z tym serwerem? Bo zaczyna byc denerwujace...

Nie mam bladego pojęcia.

A tak w ogóle, znasz jakiś emulator PS2?

Serwer będzie online jutro ewentualnie w środę, DD zakończył już pracę związane z itemkami z IS(będzie można nimi handlować), teraz zostaje im tylko sprawdzenie wszystkich komend oraz dodanie paru patchy(co zajmie im chwilkę :D) i możemy się cieszyć grą ;D

Powiadasz że pozostaje tylko sprawdzić kilka komend i wprowadzić patche. Hmm to możliwe nawet że jeszcze dzisiaj sobie zagramy :)

Mam na myśli tych wytrwałych. ;d

Serwer będzie online jutro ewentualnie w środę, DD zakończył już pracę związane z itemkami z IS(będzie można nimi handlować), teraz zostaje im tylko sprawdzenie wszystkich komend oraz dodanie paru patchy(co zajmie im chwilkę ) i możemy się cieszyć grą ;D

Kiedy będzie online wie tylko DD i Ray, więc przestań gadać takie głupoty, bo tylko wprowadzasz innych w błąd, a to staje się już denerwujące. Czytać po raz setny, jak jakiś "jasnowidz" dowiaduje się kiedy będzie online...

Hmm... ja chetnie pogram z wami na tym serwerze (Kiedy bedzie online), tylko nie gralem dlugo w rohana wiec potrzebowal bym troche pomocy.

Landry

"A Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany..."

Kiedy będzie online wie tylko DD i Ray, więc przestań gadać takie głupoty, bo tylko wprowadzasz innych w błąd, a to staje się już denerwujące. Czytać po raz setny, jak jakiś "jasnowidz" dowiaduje się kiedy będzie online...

Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już twój problem. Przed moim postem napisał inny użytkownik tego forum, że pozostaje sprawdzenie kilku komend i wprowadzenie kilku patchy. Co UWAGA "zajmie im dosłownie CHWILKĘ". Jak widzisz chyba wystarczająco Ci wytłumaczyłem. Chwilka to krótki okres czasu, więc MOŻLIWE powtarzam MOŻLIWE jest że już nawet dzisiaj będzie można grać.

Co do Twojej wypowiedzi.

P.S nie jestem żadnym "jasnowidzem"

...Że jak nam się nudzi to sobie posty nabijamy"

Hmm... ja chetnie pogram z wami na tym serwerze (Kiedy bedzie online), tylko nie gralem dlugo w rohana wiec potrzebowal bym troche pomocy.

Landry